Szerző: Ady Krisztián

2000. december 17. 19:31

Evil Kyro FSAA screenshotok

[ParaKnowYa] A Working FSAA oldalra újabb screenshotok kerültek fel egyik kedvenc játékomból, a Freespace 2 -ből.

[ParaKnowYa] A Working FSAA oldalra újabb screenshotok kerültek fel egyik kedvenc játékomból, a Freespace 2-ből.
A shotok 640x480 felbontással, 32 bites színmélységgel, s természetesen a teljes képernyős élsimítás, FSAA bekapcsolásával készültek. A képeket PNG-ben tették fel a minőség megőrzésének érdekében, ennek megfelelő méretűek.

Mindenképpen érdemes pár pillantást vetni ezekre a képekre - minőségük kifogástalan (bár a játék jellegéből adódóan elég sötét). A mostanában megjelent teszteknél nem igazán értettem miért nem értékeli senki a kiváló teljesítmény mellett az FSAA kiváló megvalósítását, jelenleg az egyik legkisebb teljesítményvesztéssel a Kyro képes FSAA alkalmazására a sok egyéb működő(!) feature mellett...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.