Szerző: sammer

2000. december 12. 20:02

Project Entropia infók

Az

Az RPGVAult oldalán megjelent néhány infó a Project Entropia játékból, ami a MindArk fejlesztésében készül az új NetImmerse engine-vel. Íme a játék rövid (és tanulságos) története:

Az emberi faj új korba érkezett amikor kinőtte a Főld által nyújtott nyersanyagokat és erőforrásokat, majd belekezdett a végtelen világűr felderítésébe és kolonizálásába. A múlt században több tucatnyi kifinomult robot űrhajókat, ún. Odysseus Probe-ket küldtek szét a galaxis legkülönbözőbb tájaira, hogy derítsék fel az emberi életre alkalmas bolygókat, és készítség elő telepesek betelepítésre azáltal, hogy kiépítik a megfelelő űrállomást és a szükséges infrastruktúrát. Az egyik robothajó az elsők közül idővel rátalált egy tökéletes bolygóra, ami nagyon hasonlított a Földre, és fel is építette a telepesek fogadására alkalmas épületeket, és kiszolgáló robotokat. Bár ezeket teljesen az ember szolgálatára programozták, a hiba itt is becsúszott, az intelligens gépek megkérdőjelezték az emberek uralmát, és nem akarták átadni az irányítást a telepeseknek. A következmény már könnyen kitalálható, a szerencsétlen telepeseknek ráadásul nem csak a lázadó robotokkal kell szembenézniük, hanem a bolygó őslakosságával, és mutáns ember társaikkal is.

Képek a játékból:



Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.