Szerző: sammer

2000. december 12. 18:45

Első Global Operations képek és infók

A Gamespot oldalán megjelentek az első infók és képek a Global Operations FPS játékból, amit a Barking Dog Studios fejleszt, és a Crave Entertainment fog kiadni. Íme egy kis ízelítő:

"A Counter-Strike egy nagyszerű játék, de a miénk 100-szor jobb lesz nála" - mondta Jeff Barnhart, a Global Operations producere. A két említett játék nagyon hasonlít egymásra, és nem is nagyon lehet a jobbat kiválasztani, hiszen szinte mindenben megegyeznek. A Counter-Strike-hoz hasonlóan a Global Operations-ban is két csapatra van szükség, akiknek feladatokat kell végrehajtaniuk meghatározott időn belül. Néhány ezek közül a már szabványosnak mondható "szabadítsd ki a túszokat" feladat, ahol át kell hatolni az ellenséges védelmi vonalon és időn belül sértetlenül ki kell szabadítani a fogjul ejtett túszokat. A Global Operations-ban pedig még számos érdekes játékmóddal találkozhatunk majd.


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról