Szerző: Kovács Attila

2000. december 10. 21:07

Megjelent és ingyenesen letölthető az Opera 5!

Megjelent a harmadik legnépszerűbb és egyben talán a leggyorsabb böngsző, az Opera 5.0-ás verziója, melyet mostantól kezdve ingyenesen is le lehet tölteni az Opera megújult honlapjáról . Az ingyenes verziót a készítők úgy tették a nagyközönség számára elérhetővé, hogy egy szponzorált változatot adtak ki, ami nem jelent mást, minthogy az opera böngésző ablakában mindig ott fog látszódni egy kis reklámbanner. Akik eddig is használták és vásárolták az Operát azok ne rémüljenek meg: még mindig van reklám nélküli verzió, amelyért 39 dollárt kérnek.

Opera 5.0Megjelent a harmadik legnépszerűbb és egyben talán a leggyorsabb böngsző, az Opera 5.0-ás verziója, melyet mostantól kezdve ingyenesen is le lehet tölteni az Opera megújult honlapjáról. Az ingyenes verziót a készítők úgy tették a nagyközönség számára elérhetővé, hogy egy szponzorált változatot adtak ki, ami nem jelent mást, minthogy az opera böngésző ablakában mindig ott fog látszódni egy kis reklámbanner. Akik eddig is használták és vásárolták az Operát azok ne rémüljenek meg: még mindig van "reklám nélküli" verzió, amelyért 39 dollárt kérnek.
Mi is új az Opera 5.0-ban?
  • Ingyenes szponzorált változat,
  • Új és továbbfejlesztett keresési lehetőség
  • Rövid, szöveges üzenetek küldésére is alkalmassá tették. Ezt a lehetőséget az ICQ protokolon keresztül valósítja meg a böngésző.
  • Tovább finomították a már meglévő szolgáltatásokat is:
    • JavaScript
    • e-mail
    • stabilitás
    • még hatásosabb memóriahasználat
Üröm az örömben, hogy egyenlőre még csak a Windows-os változatnak jelent meg az 5.0-ás verziója. Reméljük, hogy nemsokára követi a Linuxos és BeOS-es illetve a többi platformra elkészült változat is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.