Szerző: mz

2000. december 8. 22:03

Magyarországi fejlesztésű szinkronizáló program Palmhoz

A két cég együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében a Tateyama Magyar Laboratórium Kft. biztosítja a MailBox, WMSol és Postino rendszerek szolgáltatásaihoz a mobil elérhetőséget.

A két cég együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében a Tateyama Magyar Laboratórium Kft. biztosítja a MailBox, WMSol és Postino rendszerek szolgáltatásaihoz a mobil elérhetőséget.

Az együttműködés első lépéseként a Palm eszközökhöz elkészült az a program, amely megvalósítja a címjegyzék, naptár, tennivalók és a jegyzetek teljes körű szinkronizálását. Az adatkapcsolati program - hasonlóan a Mail Hungary webmail szolgáltatásához � díjmentes. A program szabadon letölthető a www.tateyama.hu oldalról. A program magyar, angol, német és japán nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik.

A DiPSync for Webmail.Solution (WMS) legfontosabb jellemzői:
A DiPSync for WMS program lehetővé teszi a címjegyzék, a naptár, a tennivalók és a jegyzetek adatainak másolását a webmail és a Palm OS rendszerű tenyérgépek között. Ezáltal személyes adataink mindig velünk lehetnek.
A DiPSync for WMS használatához a programra és a Palmhoz szállított HotSync Managerre van szükségünk. A szükséges beállítások után a szinkronizáció egyetlen nyomógomb megnyomásával megörténik.
A Webmail által nyújtott szolgáltatások, a vele teljes integrációban működő DiPSync for WMS-t nap mint nap használva, a Palm-mal is elérhetők és használhatók lesznek.

A Tateyama Magyar Laboratórium KFT-t 1997-ben alapította a japán Tateyama Kagaku csoport. A cég célja a magyar innovatív technológiák támogatása és kiaknázása japán technológia és menedzsment segítségével. A Tateyama Magyar Laboratórium Kft. elkötelezett a Palm eszközökre történő programfejlesztés mellett. A több mint egy éves szakmai tapasztalatok alapján létrehozott DiPSync (Data in Pocket Synchronization) technológia segítségével tetszőleges adatforrás és kapcsolódás mellett valósíthatunk meg adathozzáférést és szinkront.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.