Szerző: Vörös Péter

2000. december 8. 15:19

Az előzetes híreknek megfelelően megjelent az Opera for Windows 5.0 - és valóban ingyenes ...

[TechWeb, ZDNN] Eddig 1,5 millió regisztrált felhasználója volt a kiváló Web-böngészőnek, a most megjelent változat ingyenes, ha a felhasználót nem zavarják a képernyő jobb felső részében megjelenő hirdetések. Regisztráció fejében (az eddiginek megfelelően 39$) a hirdetések nem jelennek meg.

A szinte kultikus státuszt elérő böngésző a piacvezető Internet Explorer és Netscape-hez képest kicsi (2 MB, a 3.62-es változat pedig még egy floppy-ra is ráfér), gyors, intelligens, igen felhasználóbarát, a legtöbb WWW sztenderdet támogatja - hogy csak a legfontosabb erényeit említsem. Első kipróbálásra a hirdetési csíkok nem túl zavaróak és a hagyományoknak megfelelő teljesítményű a kicsike ...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.