Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 7. 12:14

Elérhető lesz a Netflix a Telekomnál

A Telekom ügyfelei az év első felétől az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait egy több országra kiterjedő megállapodásnak köszönhetően.

A Telekom androidos set-top boxain bár technikailag nincs akadálya, de nem használható a Netflix alkalmazás, amivel kapcsolatban időről időre érdeklődő kérdések érkeztek a szolgáltatóhoz. A jövőben ez megváltozik: a Deutsche Telekom és a Netflix között létrejött, több országra kiterjedő partnerség részeként a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a streaming platform, a Telekom ügyfelei az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait - jelentette be a szolgáltató. Magyarországon az év első felétől válik elérhetővé a streamingóriás a Telekomnál.

A Netflix korábbi hazai partnere, a Vodafone Magyarország tavaly júliusban jelentette be, hogy nem újították meg szerződésüket, így a szolgáltató lezárta a Netflix előfizetések értékesítését új előfizetők számára, majd kivezette a három évvel korábban bevezetett konstrukciót.

netflix_reklamos

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Vodafone az anyavállalat által tető alá hozott nemzetközi megállapodás révén 2020. szeptember 14-étől a hazai piacon egészen tavalyig egyedülálló módon biztosította ügyfeleinek, hogy a Netflix előfizetést a többi telekommunikációs szolgáltatással együtt fizethessék ki, a szokásos havi számlájuk részeként.

Ez a konstrukció nem teljesen ismeretlen a hazai mezőnyben, az HBO Maxnak például mindhárom nagy hazai operátorral van ilyen viszonteladói megállapodása, a Netflix azonban bennfentes információk szerint nehézkesen egyezik csak meg a helyi szereplőkkel, ha egyáltalán szóba áll velük.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról