Szerző: bassline

2000. december 4. 21:18

Grafikus felületű fegyver configuráló a Project IGI demóhoz

Korábban már közöltünk egy hírt, miszerint a Project IGI demóban néhány új fegyvert lehet előcsalogatni. Eddig ez az object.qvm file manuális szerkesztésével működött, azonban néhány szorgalmas ember megfejtette a qvm file szerkezetét, így lehetőség nyílt a mélyebb szerkesztésre. Az állítgatás megkönnyítésre vvacme készített egy grafikus interfészt, így könnyen kijelölhetjük, hogy melyik jellegzetes helyszínen milyen fegyver vagy lőszer legyen található. Mivel nem csak az object.qvm file-t tudják ezzel a módszerrel szerkeszteni, hanem a humanplayer.qvm file-t is, ezért lehetőség nyílik annak állítására is, hogy főhősünk milyen fegyvereket legyen képes cipelni. Így fordulhat elő, például, hogy minden nehézség nélkül elvisz egy M2HB nehéz géppuskát. Ezzel már érdekes dolgokat lehet művelni, persze a dolgunk is megnehezedik, ha ellenségeink kezébe is ezt adjuk :). Érdekeségnek megemlítendő még a dobtáras Jackhammer automata sörétes fegyver, az M18 Claymore mozgásérzékelős akna valamint a "Flasbang" füst-fény gránát kipróbálásának lehetősége. A programocskát vihetitek locálból : wconfig.zip (750kb) , és a hozzá megjelent hibajavítást : wconfigfix.zip (14kb), mely néhány fegyver választásakor jelentkezõ hibát orvosolja.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.