Szerző: sammer

2000. december 2. 00:01

Bejelentették a Dark Ore játékot

A RayLogic Software bejelentette a készülo Dark Ore akció/stratégiai urben játszódó hibrid játékát, és kiadta róla az elsõ képeket:



A Dark One-ben egy cégalapító és tulajdonos szerepét játszod, akinek eloször fel kell építenie cége fohadiszállását és gondoskodnia kell a későbbi fejlesztésekrol, hogy minél több profitot termeljen. Neked kell irányítanod az urbázis építésének fobb részleteit, ki kell választanod a fo megrendelodet a Földi cégek közül, és egy scpeciális gyüjtohajóval kell összegyüjtened a nyersanyagot az űrben. Tehát a te feladatod a nyersanyag begyüjtése, feldolgozása és leszállítása a Földre. A fejlodés során természetesen új eszközökre lesz szükséged ahhoz, hogy kiterjeszthesd a termékskáládat, ezek beszerzéséhez pedig a legjobb Földi szállítókat kell kiválasztanod.

Az élet persze az urben is nehéz, alaposan fel kell fegyverkezned ahhoz, hogy rendorség hiányában magad védd meg a bázisodat. A felszerelésre a feketepiacon tehetsz szert kemény pénzekért cserébe. A fegyvereket lehet venni speciálisan az urbázisratervezve, vagy a gyujto hajókra is, de csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre egy idoben. Ha nem akarod vérrel bemocskolni a saját kezed, vagy még nagyobb védelemre van szükséged, mint amit magad is el tudsz látni, akkor zsoldos vadászokat bérelhetsz fel meghatározott idore. A cég $10 millió alappal indul, a végső cél pedig a $100 milliós érték elérése, ami egyben a gyozelmet is jelenti.

A játék tulajdonságai:

  • Valós idejû ûrbázis építés
  • First-person nézetû harcok
  • Újfajta harci irányítás
  • Nincsenek a más taktikai játékokból ismert "nyugodt építkezõs idõszakaszok", az ellenség a kezdetektõl jelen van
  • Ráadásul nem is lehet õket kiírtani, az ellenség végigkísér a játékon
  • Ûrséta
  • És egyéb, eddig még más játékokba nem látott lehetõségek

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról