:

Szerző: Koi Tamás

2023. október 2. 10:16

Megint belenyúl a feltöltős díjszabásba a Vodafone

Ismét hozzányúl a Tuti feltöltőkártyás tarifák díjszabásához a Vodafone Magyarország, mely legutóbb tavaly nyáron egyszer már korrigálta az eredeti, a konstrukció 2016-os bevezetése óta változatlan perc- és SMS-díjakat.

November 3-tól a Vodafone Magyarország árváltoztatást hajt végre több régebbi feltöltős tarifacsomagjának forgalmi díjait illetően - derül ki az érintetteknek a napokban küldött tájékoztatóból. A korrekció elsősorban azokat érinti, akik évekkel ezelőtt kötöttek Tuti, Tuti+ vagy éppen tavaly Tuti100 szolgáltatásra szerződést. Számukra a perc- és SMS-díjak ötödével, a tavaly bevezetett Tuti100 tarifa esetében pedig több mint a felével (percdíjak esetén) nőnek.

A Tuti, Tuti+ és Tuti100 feltöltőkártyás csomagoknál egy perc beszélgetés és 1 db SMS elküldése így egységesen 30 Ft-ba fog kerülni a fenti időponttól, ugyanakkor a Vodafone lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek továbbra is az eredeti, 2016-os használati díjakon vegyék igénybe a szolgáltatást, legalábbis ami a percdíjakat illeti.

voda_sim

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ehhez az érintett szerződőknek tarifát kell váltaniuk az idén nyáron bevezetett Tuti100+ -ra - ezt bármelyik ügyfélszolgálati csatornán megtehetik, mind közül a legegyszerűbb a 1270-es ügyfélszolgálati számra elküldeni a "TV TUTI100+" kódot SMS-ben (idézőjelek nélkül).

A január óta a 4iG Nyrt. többségi tulajdonában lévő Vodafone Magyarország szeptember közepén vezetett be egy másik, minden feltöltökártyás ügyfelet érintő intézkedést: a cég belenyúlt a szerződés megújításának automatizmusába, így szeptember 15-től nem csak az egyenlegfeltöltéssel jön létre új, határozott idejű (365 napra szóló) szerződés az ügyfél és a szolgáltató között, hanem az évente esedékes feltöltőkártyás adategyeztetés során is.

Ezzel lényegében megszűnik az a korábbi kényszer, hogy a feltöltős SIM-re évente legalább egyszer egyenleget kell tölteni, ami a rendkívül kevés kimenő forgalmat generáló ügyfelek számára hozhat előnyös változást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 22:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.