Szerző: Koi Tamás

2023. október 2. 10:16

Megint belenyúl a feltöltős díjszabásba a Vodafone

Ismét hozzányúl a Tuti feltöltőkártyás tarifák díjszabásához a Vodafone Magyarország, mely legutóbb tavaly nyáron egyszer már korrigálta az eredeti, a konstrukció 2016-os bevezetése óta változatlan perc- és SMS-díjakat.

November 3-tól a Vodafone Magyarország árváltoztatást hajt végre több régebbi feltöltős tarifacsomagjának forgalmi díjait illetően - derül ki az érintetteknek a napokban küldött tájékoztatóból. A korrekció elsősorban azokat érinti, akik évekkel ezelőtt kötöttek Tuti, Tuti+ vagy éppen tavaly Tuti100 szolgáltatásra szerződést. Számukra a perc- és SMS-díjak ötödével, a tavaly bevezetett Tuti100 tarifa esetében pedig több mint a felével (percdíjak esetén) nőnek.

A Tuti, Tuti+ és Tuti100 feltöltőkártyás csomagoknál egy perc beszélgetés és 1 db SMS elküldése így egységesen 30 Ft-ba fog kerülni a fenti időponttól, ugyanakkor a Vodafone lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek továbbra is az eredeti, 2016-os használati díjakon vegyék igénybe a szolgáltatást, legalábbis ami a percdíjakat illeti.

voda_sim

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Ehhez az érintett szerződőknek tarifát kell váltaniuk az idén nyáron bevezetett Tuti100+ -ra - ezt bármelyik ügyfélszolgálati csatornán megtehetik, mind közül a legegyszerűbb a 1270-es ügyfélszolgálati számra elküldeni a "TV TUTI100+" kódot SMS-ben (idézőjelek nélkül).

A január óta a 4iG Nyrt. többségi tulajdonában lévő Vodafone Magyarország szeptember közepén vezetett be egy másik, minden feltöltökártyás ügyfelet érintő intézkedést: a cég belenyúlt a szerződés megújításának automatizmusába, így szeptember 15-től nem csak az egyenlegfeltöltéssel jön létre új, határozott idejű (365 napra szóló) szerződés az ügyfél és a szolgáltató között, hanem az évente esedékes feltöltőkártyás adategyeztetés során is.

Ezzel lényegében megszűnik az a korábbi kényszer, hogy a feltöltős SIM-re évente legalább egyszer egyenleget kell tölteni, ami a rendkívül kevés kimenő forgalmat generáló ügyfelek számára hozhat előnyös változást.

a címlapról