Szerző: HIRDETÉS

2023. szeptember 15. 15:13

Új Synology Plus HDD-k kis és otthoni irodákhoz tervezve

A Synology Plus HDD-k előnye, hogy a felhasználók egyetlen forrásból kapják meg rendszer kritikus összetevőit, a frissítések gyorsan végrehajthatók.

Kifejezetten kisebb NAS-modellekhez szánja a Synology a Plus sorozatú HDD-meghajtókat, ezzel megcélozva a kisebb irodai felhasználókat. A merevlemezek szoftvere rendszeres frissítést követel meg, emellett kompatibilisnek kell lennie a NAS szoftverével, így egy probléma felmerülésekor a felhasználóknak két helyről, a merevlemezek és a NAS gyártójától is kell támogatást kell kérniük, ami időigényes lehet.

A Synology Plus HDD-k előnye, hogy a felhasználók egyetlen forrásból kapják meg rendszer kritikus összetevőit, így mind a NAS-kiszolgáló, mind a merevlemezek szoftvere optimálisan összehangoltan működik, ennek eredményeként a módosítások és frissítések is gyorsan eszközölhetők.

A merevlemezek firmware-frissítéseivel a felhasználóknak már nem kell minden egyes merevlemezt eltávolítaniuk és a számítógéphez csatlakoztatniuk. A Synology merevlemezek esetében a frissítések közvetlenül a DSM-ben végezhetők el.

synology

A Synology Plus sorozatú HDD-ket 1 millió órás meghibásodások közötti átlagos idő (MTBF) és 180 TB/év munkaterhelési besorolás jellemzi, ami háromszorosa a hagyományos asztali merevlemezekre vonatkozó értéknek. Több mint 300 000 órányi kompatibilitási és terhelési tesztelés garantálja a zökkenőmentes működést még többfelhasználós feladatok estében is.

A Plus és Enterprise típusú merevlemezek közti különbség alapvetően az energiafogyasztásban rejlik. A Plus meghajtók körülbelül 29%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az Enterprise meghajtók, viszont az Enterprise HDD-k jobb teljesítményt nyújtanak. A Plus meghajtók ennek megfelelően olcsóbbak, és közepes munkaterhelésekhez ajánlott a használatuk. A Plus meghajtókra 3 év, míg az Enterprise HDD-kre 5 év garancia jár.

Más gyártók meglévő merevlemezei továbbra is használhatók, a Synology által tesztelt és hitelesített harmadik féltől származó merevlemezek teljes kompatibilitási listája itt olvasható.

Az új HDD-k nem kompatibilisek az Enterprise sorozat DiskStation és RackStation modelljeivel, ezekhez a modellekhez a Synology már kínál megfelelő Enterprise HDD- és SSD-meghajtókat, amelyek a vállalati környezethez szükséges nagyobb teljesítményt nyújtanak.

További részletek a Synology kisebb NAS-modelleihez készült új merevlemezekről itt találhatók.

[A Synology megbízásából készített, fizetett anyag.]

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.