Szerző: Bőle György

2000. március 22. 19:13

A japán kiskereskedelemben már elérhetők a high-end processzorok

Szinte már tradició, hogy a legújabb processzormodellek a Japán kiskereskedelemi forgalomban kaphatóak először. Itt külön hangsúlyoznám, hogy a Japán elsőség szigorúan a kiskereskedelemre értendő, mert az OEM-ek nagytételben mindig előnyt élveznek.

HIRDETÉS

Szinte már tradició, hogy a legújabb processzormodellek a Japán kiskereskedelemi forgalomban kaphatóak először. Itt külön hangsúlyoznám, hogy a "Japán elsőség" szigorúan a kiskereskedelemre értendő, mert az OEM-ek nagytételben mindig előnyt élveznek.
Az Aceshardware információja szerint a Pentium III 850-es már az előző héten a boltok polcain volt darabonkénti 1036 dolláros áron (talán még Sharky tesztje előtt...), az Athlon 950-es pedig szombattól kapható 1093 dollárért. Természetesen ezek a modellek 1000 darabos tételben lényegesen olcsóbbak. A hírből egy konzekvenciát mindenképpen érdemes levonni: az AMD-nek látszólag nincsenek gyártókapacitási problémái...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:21

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.