Szerző: Ady Krisztián

2000. március 22. 18:04

Ébredés és álmodás (vagy fordítva?)

Az SDN fórum újabb infókkal szolgál az elkövetkezendő driver-frissítésekről.

Az SDN fórum újabb infókkal szolgál az elkövetkezendő driver-frissítésekről. Jim Hafner Eaton jó szokásához híven ismét informált minket:

- Windows2000 meghajtóprogram - Viper II: várható, annyira, hogy még a héten megjelenik. A verzió béta lesz, van még rajta mit javítani, de a haladás biztos jelei mutatkoznak rajta.
- Windows2000 meghajtóprogram - Savage4: végső tesztelés stádiumában, a hét végére várható! Állítólag sok javítás lesz benne!
- Windows NT4 - Savage4: szintén a hét végén, szintén sok javítással.
- Savage2000, Viper II - MeTaL.dll: a frissítés megvan, csak éppen több komolyabb gond van vele. Javítása folyamatban.
- Stealth III / SpeedStar A90/A200 : BIOS frissítés, mely megoldja az Unreal Tournament és Q3A véletlenszerű fagyásait - nemsokára megjelenik, talán a jövő héten!!!!!

Uramatyám, ez utóbbira már kb. 1 éve várok. Én is a kártyára (BIOS-ra) gyanakodtam, mivel ugyanilyen konfigban egy jóbarátomnak a noname Savage4 tökéletesen megy....immáron bebizonyosodott! :) De eddig tartott míg rájöttek??? :(

Mindenesetre úgy tűnik az utóbbi 2 hónapban a meghajtóprogramok javítása felgyorsult. Ez nagyon jó jel. Sajnos az S3D-ről továbbra sincs semmi hivatalos információ.
a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.