:

Szerző: Koi Tamás

2023. február 14. 12:24

Magyarországon is elrajtolt a SkyShowtime

Mától összesen 20 országban - köztük Magyarországon - vált hozzáférhetővé a SkyShowtime online előfizetéses videostreaming-szolgáltató katalógusa, mely a Paramount csoporthoz tartozó tartalmak mellett többek között egykori HBO-exkluzívokat is átvesz majd.

Újabb havidíjas, online előfizetéses videostreaming-szolgáltató vált elérhetővé mától Magyarországon: az előzetes bejelentésnek megfelelően elindult a SkyShowtime, mely az egyik legfiatalabb versenyzőként kíván megküzdeni a nézőkért a piacot uraló olyan riválisokkal, mint a Netflix, a Disney+ vagy az HBO Max.

A szolgáltatás a Paramount Globalhoz tartozó Showtime és a Comcast csoport tulajdonában lévő Sky Group összeolvadásával jött létre, a korábbi Paramount+ platform kvázi utódjaként. A SkyShowtime mindössze néhány hónapja, 2022. szeptemberében indult négy skandináv országban, melyekhez októberben Hollandia és Portugália, decemberben pedig féltucatnyi kelet-európai ország csatlakozott.

Magyarország a második körös kelet-európai bővítésben szerepelt, többek között Csehországgal, Szlovákiával, Lengyelországgal és Romániával, ahol hazánkkal egy időben, február 14-én vált elérhetővé a szolgáltatás.

topgun_maverick
jelenet a Top Gun Maverickből (forrás: Paramount Pictures)

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A 2021 augusztusában bejelentett SkyShowtime indulásával a tartalomszolgáltatók kifejezett célja volt, hogy a műsorokat eljuttassák azokra az európai piacokra, melyeken korábban nem voltak elérhetők a Paramount saját platformjai.

A platformon elsősorban a Paramount, a Universal, a Nickelodeon, a DreamWorks és a Peacock tartalmai jelennek majd meg, de nemrég megállapodás született arról is, hogy az HBO Max-ról eltávolított, platformexkluzív tartalmakat, így többek között a Besúgó és Aranyélet című magyar gyártású sorozatokat átveszi a SkyShowtime.

A szolgáltató az új ügyfeleket 50%-os havidíj-kedvezménnyel próbálja magához csalogatni, így a SkyShowtime-ra a platform weboldalán előfizetők 1990 helyett 999 forintos havi díjat kell fizetniük - hasonló kedvezményt az HBO Max is kínált a magyarországi rajt során, mely a korábbi HBO Go előfizetőknek és új regisztrálóknak adott 33% "örök kedvezményt" a havi díjból.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 13:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.