:

Szerző: HIRDETÉS

2022. október 28. 14:30

Minősített AWS tudás = magasabb fizetés

Az oktatócég tapasztalatai szerint egyre komolyabb a kereslet a hivatalos AWS minősítéssel rendelkező informatikusok iránt. Ráadásul minél magasabb szintű minősítésekkel rendelkezik valaki, annál jobb lehetőségei adódnak a munkaerőpiacon.

Az Amazon Web Services a világ egyik legátfogóbb és legszélesebb körben elfogadott, felhő alapú szolgáltatása. Az AWS folyamatosan terjeszti szolgáltatásait, hogy virtuálisan támogathasson bármilyen felhő alapú rendszert. Mára több mint 200 különböző, dedikált szolgáltatás érhető el a klasszikus tárhelytől kezdve az adatbázis-szervereken át egészen a felhő alapú mesterséges intelligencia megoldásokig. Az ezek használatához és menedzseléséhez szükséges szerteágazó technikai tudás szerencsére már Magyarországon is elérhető, illetve megszerezhető.

A Training360 Magyarország egyetlen hivatalos AWS oktatóközpontjaként a hivatalos tananyag és a valós munkakörnyezettel megegyező online labor segítségével fejleszti az Amazon felhőszolgáltatása iránt érdeklődő szakembereket. A képzések alapvetően üzemeltetőknek, fejlesztőknek, architekteknek, valamint DevOps mérnököknek szólnak, akiknek feladatuk AWS alapú infrastruktúrák, rendszerek és szolgáltatások fejlesztése, bevezetése, implementálása, karbantartása és támogatása.  Ráadásul folyamatosan bővül azon tanfolyamok köre, melyek magyar nyelven is elérhetők. 

aws-illu-1

A Training360-nál nagyon komoly szaktudás gyűlt fel, amit a piaci szereplők is visszaigazolnak. Az egyik legismertebb gyorsétterem-láncot IT oldalról támogató, 15 éves múlttal rendelkező Capgemini Magyarország Kft. is a Training360-nál képezte tovább AWS területen az informatikai szakembereit. Mint elmondták, azért jelentkeztek AWS képzésre, mert AWS-t használnak több részlegüknél a munkájuk egyik alapelemeként. A Training360-ra pedig azért esett a választásuk, mert egyrészt ők Magyarország egyetlen hivatalos Amazon Web Services oktatási partnere, és úgy gondolták, ez egy biztos alap a színvonalas oktatáshoz, másrészt már voltak jó tapasztalataik a céggel egyéb képzések során.

Tudtuk, hogy a kiváló minőségű tréning mellett nagyszerű személyes támogatást is kapunk a képzés szervezésekor. Motivált kollégáink precíz és részletes AWS képzést kaptak, és minden kérdésük megválaszolásra került. Visszajelzéseik alapján a képzés óta magabiztosabban használják az AWS-t. Még ha volt is valamilyen alaptudása a kollégáknak, az megerősítésre lelt abban, hogy jól csinálják vagy segítséget kaptak abban, hogyan lehet még jobban csinálni

-nyilatkozták a cég illetékesei.

Vizsgázni megéri!


A Training360-nál nem csak a hivatalos képzések érhetők el, de a kapcsolódó AWS minősítések is megszerezhetőek. S hogy miért érdemes ezekre is ráhajtani? Egyrészt a certifikáció komoly elméleti és gyakorlati felkészültség igazolásával szerezhető meg, ezek birtokában pedig gyakorlatilag már nincs megoldhatatlan feladat, a hallgatói visszajelzések alapján ugyanakkor az is egyértelmű, hogy a minősítéssel igazolt AWS szaktudást a cégek is díjazzák. Ez nem pusztán az ilyen minősítésekkel rendelkező szakemberek iránti keresettség növekedésében, de konkrétan számszerűsítve a magasabb fizetésekben is kifejezésre jut.

[A Training360 megbízásából készített, fizetett anyag.]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 18:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.