Szerző: Vörös Péter

2000. november 21. 09:35

Az EarthLink nagy sávszélességű Web szolgáltatásokat fog nyújtani a Time Warner kábel TV rendszerén

[Reuters] A Time Warner megállapodott az EarthLink Network-kel abban, hogy kábel TV rendszerén kínálni fogják az EarthLink nagy sebességű Web szolgáltatásait - ez a lépés nagy mértékben segítheti a Time Warner / AOL 112 milliárd $-os egyesülés engedélyezését is.

Az EarthLink az AOL után az USA második számú Internet szolgáltatója. A mostani megállapodásban említett szolgáltatásokat várhatóan a jövő év második felében indítja el az EarthLink.

A Time Warner Cable a második legnagyobb amerikai kábel TV szolgáltató az AT&T után.

Júliusban az USA harmadik legnagyobb Internet szolgáltatója, a Juno Online Services kötött megállapodást a Time Warner Cable-lel, bár akkor nem tették közzé a megállapodás részleteit (pl. a hozzáférés kezdeti dátumát).

További részletek egyébként nem láttak napvilágot az EarthLink és a Time Warner Cable megállapodásáról sem. Az ügylet a Federal Trade Commission (Szövetségi Kereskedelmi Bizottság - az amerikai kvázi szövetségi versenyhatóság) hozzájárulásától és az AOL-Time Warner egyesülés lezárulásától függ. Ez utóbbi még az idén vagy a jövő év legelején várható a Time Warner és az AOL szerint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról