Szerző: Asztalos Olivér

2021. december 22. 14:23

A játékosokat célozza első UltraGear laptopjával az LG

Az LG Electronics bemutatta első, kifejezetten játékra szánt laptopját, ezzel tovább bővítve prémium kategóriás UltraGear termékcsaládját.

Az LG hordozható gamer laptopja 11. generációs Intel "Tiger Lake H" processzorral, NVIDIA GeForce TM RTX 3080 Max-Q grafikus kártyával, illetve két SSD-vel felszerelve érkezik. Mindehhez 1 milliszekundumos válaszidejű és 300 Hz-es képfrissítési frekvenciájú IPS panel társul, amelynek köszönhetőn még a legnagyobb hardverigényű PC játékok esetében is gördülékeny játékélményt biztosít a notebook - ígéri az LG.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A UltraGear gép a gyártó ultrakönnyű Gram laptopjaihoz hasonló alapkoncepcióra épülő, így rendkívül vékony, kevesebb mint 21,4 milliméter vastagságú. Emellett a gamer gép úgy vonultat fel egy nagy méretű, 17,3 hüvelykes kijelzőt és egy 93 Wh kapacitású akkumulátort, hogy a tömege nem éri el a 2,7 kilogrammot.

lg-ultragear-gaming

Az gép háromdimenziós hangzást is nyújt beépített kétutas hangszórórendszerével. A DTS:X Ultra-kompatibilis hangszórók pontosan érzékeltetik a hangok irányát és helyét a játékkörnyezetben. A 17G90Q típusjelzésű notebook továbbá az Intel Killer Wi-Fi vezérlőjével rendelkezik, amely gyors és stabil hálózati kapcsolatot ígér a lagmentes online játékélményhez.

"Az LG UltraGear gaming laptopban minden megvan a legújabb, nagy teljesítményigényű játékok futtatásához, így a készülék gördülékeny játékmenetet és gyorsan reagáló irányítást biztosít a játékosok" - mondta Seo Young-jae, az LG Electronics Business Solutions informatikai üzletágának alelnöke. "Az LG első gaming laptopja, a 17G90Q prémium kategóriás hardverkomponenseivel, nagy méretű és kiváló képernyőjével, valamint kényelmes és karcsú kialakításával emelkedik ki a konkurens termékek közül."

Az LG első gamer laptopja elsőként az Egyesült Államokban és Dél-Koreában lesz kapható 2022 első negyedévében, az év hátralevő részében pedig más piacokon is elérhetővé válik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.