:

Szerző: sammer

2000. november 14. 23:59

Bejelentették a Schizm-et

A

A német Project Three német kiadó megszerezte a jogokat a lengyel LK Avalon fejlesztésében készülő Schizm futurisztikus játékhoz. A game már több, mint 24 hónapja készül, 2001 februárjára tervezik a megjelenését, és az első játékok között fog megjelenni a szokásos CD mellett DVD-n is.

A Schizm nem kevesebb, mint 10 GB-nyi helyet foglal, ez magyarázza a DVD-n való megjelenését is. Több száz helyszín szerepel a játékban, mindenhol a környezethez illeszkedő 3D-s zenékkel és hanghatásokkal, illetve rengeteg, virtuális környezetbe helyezett élő színészekkel felvett nagy felbontású videórészlet gondoskodik a gigantikus méret mellett a nagyszerű minőségről is. A játék történetének kitalálásában közrejátszott az ausztrál díjnyertes sci-fi író Terrence Dowling is. Az LK Avalon már készített egy hasonló játékot, az 1998-ban megjelent Reah-ot. A fejlesztők álítása szerint a 10GB-os játék egy speciális tömörítő technikának köszönhetően akár 4 hagymományos CD-re is ráférhet. További infókat a www.schizm.com címen találsz.



További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.