Szerző: sammer

2000. november 14. 23:59

Bejelentették a Schizm-et

A

A német Project Three német kiadó megszerezte a jogokat a lengyel LK Avalon fejlesztésében készülő Schizm futurisztikus játékhoz. A game már több, mint 24 hónapja készül, 2001 februárjára tervezik a megjelenését, és az első játékok között fog megjelenni a szokásos CD mellett DVD-n is.

A Schizm nem kevesebb, mint 10 GB-nyi helyet foglal, ez magyarázza a DVD-n való megjelenését is. Több száz helyszín szerepel a játékban, mindenhol a környezethez illeszkedő 3D-s zenékkel és hanghatásokkal, illetve rengeteg, virtuális környezetbe helyezett élő színészekkel felvett nagy felbontású videórészlet gondoskodik a gigantikus méret mellett a nagyszerű minőségről is. A játék történetének kitalálásában közrejátszott az ausztrál díjnyertes sci-fi író Terrence Dowling is. Az LK Avalon már készített egy hasonló játékot, az 1998-ban megjelent Reah-ot. A fejlesztők álítása szerint a 10GB-os játék egy speciális tömörítő technikának köszönhetően akár 4 hagymományos CD-re is ráférhet. További infókat a www.schizm.com címen találsz.További képek

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.