Szerző: mz

2000. október 30. 22:46

Aiwa mp3 lejátszó

Az Aiwa America ma bemutatta első hordozható mp3 lejátszóját, egy SDMI kompatibilis készüléket. A lejátszó 32 Mbyte beépített memóriával rendelkezik, illetve egy 32 Mbyteos SmartMedia memóriakártyát is találni mellette a csomagban.
A "Windows-kompatibilis" Aiwa MM-VX200 készülékhez a RealJukebox programot kapjuk, ezzel oldható meg a zenei anyagok mp3 formátumba való alakítása. A lejátszó USB porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, így viszonylag gyorsan megoldható a fájlok áttöltése.
A készülék alkalmas hangrögzítésre is, a felvételeket a beépített mikrofonnal lehet elkészíteni, a felvett anyagot a memóriában összesen 99 fájlban lehet tárolni.
Az Aiwa MM-VX200 a fejhallgató aljzatán keresztül csatlakozó távirányítóval is rendelkezik, melynek segítségével a hangerőt lehet állítani és a lejátszott zeneszámot lehet kiválasztani.
A készülék egyetlen AA típusú elemmel 15 üzemórát teljesít, külső táp is csatlakoztatható hozzá. Ajánlott ára 300 USD.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról