Szerző: mz

2000. október 30. 21:10

Ericsson UMTS szerződés Spanyolországban

[Noguchi] A Xfera Móviles, az egyik spanyol UMTS-koncessziót nyert új mobilszolgáltató az Ericsson-t választotta 3G rádióhálózata szállítására. A szerződés értéke több mint 250 millió dollár.
A megállapodás értelmében az Ericsson a megbízó ütemtervének megfelelően kulcsrakész rádiótelefon-hálózatot telepít Spanyolország területének körülbelül felén, többek között olyan fontos városokban, mint Barcelona, Bilbao és Valencia.
A Xfera független harmadik generációs mobiltelefon-szolgáltató, melyet 2000 áprilisában, az egyik spanyol 3G operátor-engedély elnyerése után alapítottak.
"Ez a szerződés is bizonyítja, hogy ügyfeleink bíznak az Ericsson 3G megoldásaiban, illetve meggyőződtek arról, hogy mindig a szerződés szerint szállítjuk le hálózatainkat" mondta Ingemar Naeve, az Ericsson Spanyolország elnöke.
A Xfera-szerződés tovább erősíti az Ericsson vezető szerepét a 3G piacon. A világszerte aláírt összesen 22 UMTS rendszermegrendelésből 17-et az Ericsson nyert el.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.