:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 30. 18:22

A Hercules audiotermékekkel is jelentkezik

A Hercules pénteki sajtóközleménye szerint a cég az elkövetkezendő időkben nem csak a sikeres 3D grafikai ágazatot kívánja továbbvinni, hanem audiotermékeket is piacra dob.

A Hercules pénteki sajtóközleménye szerint a cég az elkövetkezendő időkben nem csak a sikeres 3D grafikai ágazatot kívánja továbbvinni, hanem audiotermékeket is piacra dob.

A most bejelentett hangkártya neve Game Theater XP, amely - a cégre jellemző módon - az igényes játékosok kiszolgálására terveztetett: ez egy hangkártya és egy külső csatlakozóegység, amely egyben USB Hub, ezenkívül tartalmaz egy game portot is. A Game Theater XP érdekessége még a dobozban található Dolby Digital dekóder, melynek jelét hat aranyozott RCA csatlakozón vezethetjük tovább. A kártya várhatóan decemberben kerül az üzletek polcaira.

A sajtóanyag továbbá beszámol egy Cube nevezetű audiolejátszóról is, amely a bejelentés szerint a valaha látott legkisebb és legkönnyebb .mp3-lejátszó lesz a piacon. Ennek a készüléknek a megjelenése november közepén várható.

Mint azt valószínűleg mindenki tudja, a Hercules név már elég régóta a Guillemot kezében van, valószínű az anyavállalat a márkanév ismertségére alapozva szeretné az audiotermékeket értékesíteni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.