Szerző: Koi Tamás

2019. április 4. 10:38

Saját mobilflottát biztosít az ELTE-seknek a Telenor

Új, kifejezetten az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatói és dolgozói számára kialakított flottatarifákat vezetett be még március elején a Telenor Magyarország.

Kifejezetten az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatói és dolgozói számára hozott létre március elején flottatarifát a Telenor Magyarország. Az ELTEphone névre keresztelt szolgáltatás különlegessége, hogy egyszerre tekinthető mobilflottának és márkázott mobilszolgáltatásnak, mely egyelőre két tarifából áll. A szolgáltatásnak tehát nem csak a műszaki hátterét biztosítja a Telenor, az ügyfelek ennek megfelelően nem az egyetemmel, hanem az operátorral kötnek előfizetői szerződést.

Az egyedi flottaajánlat két tarifája, az ELTE MINI és MAXI alapvetően a lebeszélhető percek és a mobilnet-keret tekintetében különbözik egymástól. Előbbi 1,5 gigabájt, utóbbi 10 gigabájtnyi havi adatkeretet biztosít, az olcsóbbik tarifa 240 percnyi beszélgetést tartalmaz, a drágábbik minden belföldi vezetékes és mobil irányba korlátlan beszélgetést biztosít, külföldön az 1-es díjzónán belül barangolva is (roaming).

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A flottatarifa tovább részletei nem publikusak, a HWSW ugyanakkor egyetemi forrásoktól megtudta, hogy az ELTE MINI tarifa havi díja 4269 forint, míg az ELTE MAXI-ért havonta 6555 Ft-ot kell fizetni. Az ELTE MINI díjcsomag esetén a díjcsomagban foglalt 240 perc lefogyasztását követően 9,53 forintot kell fizetni percenként. Érdekesség, hogy a drágábbik tarifa nem tartalmaz SMS-keretet, míg az olcsóbbik igen: az ELTE MINI tarifa esetén havi 20 db SMS elküldése díjmentes. A Telenor a belépésért egyszeri, 590 forintos csatlakozási díjat is felszámít.

Az ELTEphone további érdekessége, hogy a diplomaszerzést követően, azaz a hallgatói jogviszony megszűnése után sem kell másik szolgáltatásra váltani, az ügyfelek határozatlan ideig megtarthatják a kedvezményes tarifát. Ahogy az a flottaajánlatoknál általában lenni szokott, úgy az ELTEphone esetében is lehetőséget biztosít a szolgáltató arra, hogy egy előfizető legfeljebb négy családtagját bevonja a flottába. A flottajánlattal kapcsolatos külön érdekesség, hogy az ELTE, mint közintézmény szolgáltatója egyébként a Magyar Telekom.

Az ELTE diákjai és dolgozói számára kialakított tarifát az ELTEshopban lehet igényelni, az online regisztrációt követően kapott kuponnal a szerződéskötés a Telenor valamelyik szaküzletében történhet. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról