:

Szerző: mz

2000. október 26. 20:36

A CATT, a Huawei és a Siemens együttműködése TD-SCDMA fejlesztésekben

A CATT (Kínai Telekommunikációs Technológiai Akadémia), a Huawei Technologies és a Siemens Információs és Kommunikációs Mobil Rendszerek (ICM) stratégiai szövetséget kötöttek a TD-SCDMA (Time Division Synchronous Code Division Multiple Access) technológiára, e kínai eredetű harmadik generációs mobil hálózati megoldásra.
A három vállalat a napokban írt alá egy szándéknyilatkozatot a TD-SCDMA technológiára irányuló stratégiai vállalkozásuk első lépéseként. A szövetség szoros együttműködést tervez, hogy előmozdítsák a további nemzetközi szabványosítást és a TD-SCDMA promócióját, a közös termékfejlesztést csakúgy, mint a közös TD-SCDMA pilot projectek indítását a kínai mobil hálózati operátoroknál 2001 elején. Továbbá a Siemens ICM, a Datang (CATT), a Huawei, a Motorola és a Nortel a China Mobil és a China Unicom mobil hálózati operátorokkal együtt, nemzetközi ipari fórumot alapítottak a TD-SCDMA-ért, hogy támogassák annak befogadását az eladók, operátorok és nemzeti hatóságok körében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.