Szerző: HWSW

2019. január 30. 17:42

Hogyan érdemes design rendszert építeni?

Az Emarsys UX designere, Temesi Márton mutatta be tapasztalataikat a 2018-as HWSW free! meetupon.

A design rendszerek alapjaiba vezette be a közönséget Temesi Márton, az Emarsys marketing platformjának UX designere a 2018-as HWSW free! meetupon. A rendezvényen az előadók a UX design témakörét járták körbe több szempontból, amelyből semmiképp nem lehetett kihagyni a "hot topicnak számító" design rendszereket. A témakör főként azoknak lehet érdekes, akik Enterprise alkalmazások UX-én dolgoznak, miközben az előadás mások számára is tartalmaz érdekes gondolatokat.

18:11
 

Hogyan érdemes design rendszert építeni? - Temesi Márton (Emarsys)

Még több videó

Temesi Márton bemutatta, mit jelent a "design adósság", illetve ez hogyan kíséri végig egy digitális termék különböző ciklusait, a genezistől a rapid növekedésen át a betetőzésig, mikor már "az ügyfeleink mondták, lekerül az oldalról". A design rendszerek segíthetnek leróni ezt a bizonyos design adósságot, és jobban végezni a designereknek a munkájukat. Mindezt az Emarsys szakértője saját esettanulmányon keresztül szemléltette meetuponkon.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról