Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Alapkövetelmény lett a DevOps ismerete a fejlesztők számára?

Hogyan érdemes design rendszert építeni?

HWSW, 2019. január 30. 17:42

Az Emarsys UX designere, Temesi Márton mutatta be tapasztalataikat a 2018-as HWSW free! meetupon.

hirdetés

A design rendszerek alapjaiba vezette be a közönséget Temesi Márton, az Emarsys marketing platformjának UX designere a 2018-as HWSW free! meetupon. A rendezvényen az előadók a UX design témakörét járták körbe több szempontból, amelyből semmiképp nem lehetett kihagyni a "hot topicnak számító" design rendszereket. A témakör főként azoknak lehet érdekes, akik Enterprise alkalmazások UX-én dolgoznak, miközben az előadás mások számára is tartalmaz érdekes gondolatokat.

Temesi Márton bemutatta, mit jelent a "design adósság", illetve ez hogyan kíséri végig egy digitális termék különböző ciklusait, a genezistől a rapid növekedésen át a betetőzésig, mikor már "az ügyfeleink mondták, lekerül az oldalról". A design rendszerek segíthetnek leróni ezt a bizonyos design adósságot, és jobban végezni a designereknek a munkájukat. Mindezt az Emarsys szakértője saját esettanulmányon keresztül szemléltette meetuponkon.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A DevOps alapjaiban változtatja meg a fejlesztői kultúrát.