Szerző: HWSW

2019. január 28. 11:00

Elektronikus aláírás a mobilon - szerződéskötés bárhol, bármikor

A technológiával a 2017-es HWSW mobile! konferencián testközelből ismerkedhettünk.

Az elektronikus aláírás már jó ideje nem csak a táblagépekhez drótozott ügyfélszolgálati érintőceruzák sajátja, a technológia mobileszközökön is jól használható - a megoldás előnyeiről Paulik Tamás, a Microsec fejlesztője a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadást.

19:05
 

Elektronikus aláírás a mobilon - szerződéskötés bárhol, bármikor (Paulik Tamás)

Még több videó

Sokszor ma is kihívást jelent, ha ügyeinket helyben és időben kötetlenül, online szeretnénk intézni. Az előadásból kiderült, hogy a tradicionálisan PC-hez, és így helyhez kötött elektronikus aláírás technológiájának mobilizálása hogyan segítheti az innovatív fintech megoldások terjedését egyszerre oldva meg a biztonságos kommunikáció, a távoli szerződéskötés és a PSD2 szerinti erős azonosítás (SCA) kihívásait. Mindezek mellett egy élő példának is jut idő, hogy egy otthon kávézó, vagy épp a vonaton utazó miként szerződhet, intézhet ügyeket hitelesen az online térben.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról