Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Alapkövetelmény lett a DevOps ismerete a fejlesztők számára?

Elektronikus aláírás a mobilon - szerződéskötés bárhol, bármikor

HWSW, 2019. január 28. 11:00

A technológiával a 2017-es HWSW mobile! konferencián testközelből ismerkedhettünk.

hirdetés

Az elektronikus aláírás már jó ideje nem csak a táblagépekhez drótozott ügyfélszolgálati érintőceruzák sajátja, a technológia mobileszközökön is jól használható - a megoldás előnyeiről Paulik Tamás, a Microsec fejlesztője a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadást.

Sokszor ma is kihívást jelent, ha ügyeinket helyben és időben kötetlenül, online szeretnénk intézni. Az előadásból kiderült, hogy a tradicionálisan PC-hez, és így helyhez kötött elektronikus aláírás technológiájának mobilizálása hogyan segítheti az innovatív fintech megoldások terjedését egyszerre oldva meg a biztonságos kommunikáció, a távoli szerződéskötés és a PSD2 szerinti erős azonosítás (SCA) kihívásait. Mindezek mellett egy élő példának is jut idő, hogy egy otthon kávézó, vagy épp a vonaton utazó miként szerződhet, intézhet ügyeket hitelesen az online térben.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A DevOps alapjaiban változtatja meg a fejlesztői kultúrát.