Szerző: mz

2000. október 25. 21:13

Kifutnak a DDS szalagos meghajtók

Az Axico egy munkatársától kaptuk a következő információt:
A Sony év eleji bejelentése után a hp is bejelentette, hogy törlik a DDS-5 meghajtó fejlesztési programját. A hp ezzel a döntésével párhuzamosan felvette kínálatába a 40/80 Gbyte kapacitású DLT1 szalagos adatmentő eszközt, miközben a megelőző kapacitású DDS eszközöket továbbra is kínálja partnereinek.
DDS használóknak és vásárlóknak szembe kell nézniük a technológiai váltás problémájával, amennyiben kinövik a használt DDS meghajtó kapacitását, és a jelenleg kapható 20/40 Gbyte kapacitású DDS-4-es típusú meghajtó kapacitása is kicsi, vagy eddig is ekkora kapacitású meghajtót használták.
Ezzel szemben a DLT és SLR eszközöknek a fejlesztése folyamatos. A DLT meghajtó következő generációja 110 Gbyte kapacitású, az SLR meghajtó 200 Gbyte kapacitású lesz. Emellett az SLR meghajtók jelenleg kapható sorozata 4 – 100 Gbyte, amely a kis- és közép vállalatok minden igényét kielégíti.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról