:

Szerző: mz

2000. október 24. 19:53

Casio - NEC együttműködés az LCD TFT kijelzők gyártásában

[EBNews] A NEC és a Casio Computer stratégiai együttműködést kötöttek, melynek értelmében a két cég együtt fejleszt és gyárt színes vékonyfilm-tranzisztoros (TFT) LCD kijelzőket, elsősorban mobiltelefonokhoz és egyéb kézikészülékekhez.
A gyártandó kijelzők mérete 1,5 és 8 col között fog változni - ebből is érzékelhető, hogy a két cég a kettejük közt egyébként megosztott termeléssel elsősorban a mobil készülékek kijelzőhiánnyal küszködő piacát célozza meg.
A NEC 27 millió dollárt fektet a kezdeményezésbe, a Casio pedig 20 millióval száll be. Mindkét cég részt vesz a fejlesztésekben is, illetve új gyártósorokat is építenek. Egy biztos - a jelenlegi kijelzőhiány miatt nagyot fognak kaszálni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.