:

Szerző: mz

2000. október 24. 18:48

Átrendezi gyártókapacitását az Ericsson

[Noguchi] Az Ericsson mobiltelefon-termelését a svédországi Kumla-ból és az egyesült államokbeli Lynchburgból más beszállítókhoz helyezi át. A Kumla-ban és Lynchburgban így felszabaduló kapacitást mobiltelefon-rendszerek gyártására kívánják fordítani. A termelés áthelyezésével egy időben az SCI, egy elektronikai eszközgyártási szolgáltató vásárolja fel a lynchburgi üzemet.
A kumlai és lynchburgi változások az Ericsson azon törekvésének részét képezik, hogy kielégíthesse a jelenlegi termékek iránti, illetve a 3G hálózatok terjedéséhez kapcsolódó várt keresletet. A 20 eddig megrendelt 3G hálózat közül az Ericsson 15 hálózatot szállít. A 3G rendszerek vezető szállítójaként az Ericsson-nak biztosítania kell a terjeszkedéshez szükséges technikai és emberi erőforrásokat. A változás miatt a linköpingi központ mostantól kizárólag új termékekre koncentrál. A változtatások a jövő év első negyedévében fejeződnek be, és várhatóan már a 2001-es nyereségen is érzékeltetik pozitív hatásukat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.