Szerző: mz

2000. október 24. 18:48

Átrendezi gyártókapacitását az Ericsson

[Noguchi] Az Ericsson mobiltelefon-termelését a svédországi Kumla-ból és az egyesült államokbeli Lynchburgból más beszállítókhoz helyezi át. A Kumla-ban és Lynchburgban így felszabaduló kapacitást mobiltelefon-rendszerek gyártására kívánják fordítani. A termelés áthelyezésével egy időben az SCI, egy elektronikai eszközgyártási szolgáltató vásárolja fel a lynchburgi üzemet.
A kumlai és lynchburgi változások az Ericsson azon törekvésének részét képezik, hogy kielégíthesse a jelenlegi termékek iránti, illetve a 3G hálózatok terjedéséhez kapcsolódó várt keresletet. A 20 eddig megrendelt 3G hálózat közül az Ericsson 15 hálózatot szállít. A 3G rendszerek vezető szállítójaként az Ericsson-nak biztosítania kell a terjeszkedéshez szükséges technikai és emberi erőforrásokat. A változás miatt a linköpingi központ mostantól kizárólag új termékekre koncentrál. A változtatások a jövő év első negyedévében fejeződnek be, és várhatóan már a 2001-es nyereségen is érzékeltetik pozitív hatásukat.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.