Szerző: Bodnár Ádám

2000. október 23. 17:54

A Lucent Technologies megvált vezérigazgatójától

A telekommunikációs berendezéseket gyártó Lucent Technologies megvált Rich McGinn vezérigazgatótól. McGinn feladatait a korábbi elnök, Henry Schacht veszi át. A társaság ugyanekkor profit-figyelmeztetést is közzétett.

"A hétvégi megbeszélésen az igazgatótanács megvizsgálta a Lucent közelmúltban mutatott teljesítményét és a jövőbeli kilátásokat és úgy döntött, hogy azonnali változtatásra van szükség a vezetésben" - szól a társaság sajtóközleménye.

A Lucent ugyanakkor 7%-kal csökkentette a december 31-én záruló negyedévben várható profitot. Ebben az évben ez már a negyedik alkalom, hogy a bevételek elmaradnak az előzetes várakozásoktól. Az elemzők szerint a cég részvényenként 23 cent nyereséget termel majd, szemben az egy évvel ezelőtt elért 33 centhez.

A Lucent hétfő este hozza nyilvánosságra a legutóbbi negyedéves pénzügyi adatait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról