Szerző: HIRDETÉS

2018. május 21. 09:01

Minden igényt kielégít, mégis egyszerű a HPE Nimble Storage használata

A tároló infrastruktúra kiépítése, fenntartása és fejlesztése befektetés. Befektetés, amivel ma kell foglalkozni, hogy a jövő igényei kielégíthetők legyenek. A vállalati alkalmazások használatának bővülését pedig minél kevesebb fájdalommal kell lekövetnie ennek a befektetésnek.

Rugalmas, mégis megbízható megoldás

A napjaink storage rendszereit üzemeltetők többsége eljutott arra a pontra, ahol nem csupán fárasztónak tartja a váratlan meglepetéseket – például a nem tervezett leállásokat, szereléssel járó bővítéseket vagy a folyton folyvást növekedő terméktámogatási költségeket -, hanem meg sem engedheti magának őket üzletmenet folytonosságának kockáztatása nélkül. Ezt a kihívást válaszolja meg a Hewlett Packard Enterprise radikálisan egyszerű, de a vállalati növekedéssel és fejlődéssel lépést tartó tárolási megoldása.

HPE Nimble Storage_atnezett - Kep1

A HPE Nimble Storage hat-kilences rendelkezésre állást kínál a teljes telepítésen. Minden új és már létező kialakításon külön költség nélkül garantált a 99,9999 százalékos uptime, fárasztó és nehezen érthető feltételek elfogadása nélkül. Amennyiben a rendelkezésre állás mégis alacsonyabb lenne a vártnál, ingyenes support biztosítja a hatékonyság javítását. A statisztika azonban azt mutatja, hogy ez igen ritkán következik be: éves szinten a storage leállási ideje mindössze 30 másodperc.

Beruházás-védelem szempontjából is figyelemfelkeltő ajánlatot kínál a HPE Nimble Storage. Többé nem kell költséges és diszruptív platformokat üzemeltetni, melyek rövid életciklusa a kialakított rendszer lebontásával és új elemekkel való kiváltásával zárul. A HPE Nimble Storage tömbök könnyen együtt növekednek az üzletmenet bővülésével. A flashmemóriás tárolók értékét egyszerű hardveres és szoftveres frissítések őrzik, az egyenletesen elérhető teljesítményszint tetszőleges skálázhatósága és kapacitásnövelése mellett.

Kiszámítható működés

Nincsenek rejtett lincencköltségek a szerződési feltételekben: minden, a működésükhöz szükséges szoftverrel együtt érkeznek a HPE Nimble Storage termékek. Vagyis a vásárlást követően a Hewlett Packard Enterprise nem számláz ügyfeleinek az olyan extra szolgáltatások után sem, mint a titkosítás, a replikáció, a pillanatképek készítése vagy a HPE InfoSight használata. Aktív terméktámogatói szerződés esetén az ügyfél minden új NimbleOS frissítést, funkcióbővítést megkap, további díjfizetés nélkül.

nimble storage kep 1

Maga a support árazása is kiszámítható, tervezhető. Ennek köszönhetően az ügyfelek a legtöbbet hozhatják ki flashmemóriás tárolóikból, mivel nem kell az elszabaduló terméktámogatási költségek miatt gyakori hardveres cserékhez folyamodniuk. A HPE termékei teljes élettartamára tervezhető support és karbantartási kiadásokat garantál.

Ingyenes vezérlőbővítési program segíti csökkenteni a frissítési ciklus költségeit. Nem probléma tehát, ha a vállalati növekedés miatt bővülő informatikai infrastruktúra egyre nagyobb tempót diktál, mivel két megoldást is kínál az ütem követésére a HPE. A „3+3” éves terv 3 éves terméktámogatás megvásárlása mellett kínál további 3 éves szerződés-megújításra lehetőséget, melynek során az ügyfél jogosult egy minimum 25 százalékős teljesítmény-bővítést nyújtó vezérlő upgrade-re. Az 5 éves support vásárlásával ez utóbbi lehetőség a csomag részét képezi.

Egyszerű üzemeltetés

Teljessé teszi a felhasználói élményt a HPE Nimble Storage 30 napos próbaideje, melynek során kockázatok nélkül győződhetnek meg az ügyfelek a rendszer hatékonyságáról. Már több mint 20 ezren választották a megoldást, többek között a HPE InfoSight szolgáltatás autonóm működést biztosító funkciói miatt. Az érzékelők millióit felügyelő rendszer a nap 24 órájában nyomon követi a storage üzemelésének minden rezdülését, így a nagyvállalati ügyfelek üzletmenetük fejlesztésére koncentrálhatják figyelmüket.

Az InfoSight Predictive Analytics az infrastruktúra egészében prognosztizálja a várható problémákat és proaktívan beavatkozva azok megelőzésében is fontos szerepet játszik. Nagyteljesítményű rendszereket is gond nélkül kiszolgál, biztosítva a hat-kilences rendelkezésre állást. Mindezt úgy, hogy nagyon egyszerű üzemeltetést kínál, már a vásárlástól kezdve, köszönhetően az önfelügyelő kivitelezésnek és a robosztus alkalmazás plug-ineknek. Támogatja a Docker konténereket és az InfoSight részletes dashboardjait, amivel nem csupán a provízionálás, de már a kapacitástervezés felesleges többletei is minimalizálhatók.

A legmagasabb NetPromoterScore-ral rendelkező megoldás iparágvezető flashmemóriás hatékonyságot nyújt mindig működő inline deduplikációja és tömörítése révén, így tökéletes ár/teljesítmény/kapacitás hányados jellemzi. Szolgáltatásminőséget felügyelő vezérlői pedig teljesítmény-visszaesés nélkül biztosítanak alkalmazás és storage konszolidációt.

További információk: https://hITblog.hu.

[A HPE megbízásából készített anyag]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról