Szerző: mz

2000. október 19. 19:30

Európában is népszerű az Oracle iAS

Az Oracle bejelentette, hogy az Oracle Internet Application Server (Oracle iAS) alkalmazáskiszolgáló Wireless Edition nevű vezeték nélküli változata egyre növekvő népszerűséget élvez az európai piacon, amely a vezeték nélküli technológiák világszerte egyik legkorábban kialakult és leggyorsabban növekvő piaca.
Több, mint 35 európai vállalat választotta az elmúlt tizenegy hónap során az Oracle Portal-to-Go technológiáját kínáló Oracle iAS Wireless Editiont. Az európai székhelyű vállalatok széles köre – a távközlési és Internet-szolgáltatóktól az online tartalomszolgáltatókon át a szoftveres és szolgáltató cégekig – biztosítja folyamatos támogatásáról az Oracle-t az iAS Wireless Edition bevezetésével, amely az egyetlen szoftver, mely szinte bármely adatbázis vagy internetes alkalmazás adatait képes gyakorlatilag tetszőleges mobil eszközre továbbítani. Az új európai ügyfelek közül érdemes megemlíteni a Halebop, az iBazar és a Telefonica Moviles Spain cégeket.
Követve a lendületes európai térnyerést, az Oracle most egyre növekvő keresletet tapasztal az Oracle iAS Wireless Edition iránt Ázsiában és a Csendes-óceán térségében, Latin-Amerikában és az észak-amerikai piacon. Az Oracle e térségekben az elmúlt 11 hónap során több mint 30 szerződést kötött. Az ázsiai és csendes-óceáni térségben szerzett új ügyfelek között szerepel az EverComm International és az Overseas Union Bank. Új latin-amerikai ügyfél a Telecom Personal, Észak-Amerikából pedig a GoAmerica, Inc. és a Sprint PCS.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról