Szerző: Bőle György

2000. március 20. 11:32

HWSW hírek

HIRDETÉS

Túl vagyunk az első héten... Ezúton szeretném megköszönni minden kedves olvasónknak a rengeteg biztatást, javaslatot, illetve kritikát. Sajnos oldalunk helyenként még bétás, de dolgozunk a hibák elhárításán, amelyekben igen sok segítséget nyújthatnak a további olvasói levelek.
Az oldal jobb átláthatósága érdekében hamarosan saját rovatba kerülnek a Linuxos hírek, és heteken belül újabb rovatokkal bővül az oldal. Itt egyenlőre csak kettőt említenék meg: a DVD és a Development rovatot. Ez utóbbi célja kisebb magyar projectek (kártya tweakek, OpenGL bemutatók, tutorialok) felkarolása, népszerűsítése.
Sokan jelezték, hogy szívesen látnának "gyűjteményünkben" egy 3dfx rovatot is. Tehát aki érez ambíciót egy ilyen rovat vezetésére, az irjon nekünk! HWSW team

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.