Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Holnaptól Atlassian-napok Budapesten

Gálffy Csaba, 2017. június 11. 12:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Kedden és szerdán gyűl össze a hazai Atlassian-ökoszisztéma, két napra.

Kétnaposra bővült idén az Atlassian Day, a hazai Meta-Inf által szervezett éves Atlassian-konferencia. A rendezvény három fő téma köré épül fel, külön tartalmi vonal szolgálja majd az ITSM és ügyfélszolgálat, a menedzsmentigények (tervezés, jelentéskészítés) illetve az Atlassian-rendszerek testreszabásával (scriptelésével, tesztelésével) foglalkozó szakembereket.

Az Atlassian projektmenedzsment, kommunikációs és egyéb szoftverei itthon is egyre népszerűbbek, azonban ezt az ökoszisztémát egészen tavalyig nem fogta össze saját rendezvény. Ekkor került sor az első, kimondottan a felhasználói oldalnak szóló, user group típusú konferenciára, az Atlassian Day-re. Ennek lényege, hogy összehozza az ökoszisztéma érdekelt feleit kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, az újdonságok számba vételére.

A rendezvény kimondottan szakmai tartalomra fókuszál, ennek megfelelően a nagyszínpad 45 perces előadásai mellett dedikált workshop terem is lesz, ahol a különböző megoldásokkal, újdonságokkal rögtön gyakorlati tapasztalatot is lehet szerezni. Az első nap zárása pedig kapcsolatépítő esemény, dunai hajózással egybekötve. Részletes program a konferencia oldalán érhető el.

A konferencia a Studio Park rendezvényházban június 13 és 14-én lesz a Városliget szélén (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21). Jegyek még kaphatóak a konferencia oldalán.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.