Szerző: Gálffy Csaba

2017. június 11. 12:00

Holnaptól Atlassian-napok Budapesten

Kedden és szerdán gyűl össze a hazai Atlassian-ökoszisztéma, két napra.

Kétnaposra bővült idén az Atlassian Day, a hazai Meta-Inf által szervezett éves Atlassian-konferencia. A rendezvény három fő téma köré épül fel, külön tartalmi vonal szolgálja majd az ITSM és ügyfélszolgálat, a menedzsmentigények (tervezés, jelentéskészítés) illetve az Atlassian-rendszerek testreszabásával (scriptelésével, tesztelésével) foglalkozó szakembereket.

Az Atlassian projektmenedzsment, kommunikációs és egyéb szoftverei itthon is egyre népszerűbbek, azonban ezt az ökoszisztémát egészen tavalyig nem fogta össze saját rendezvény. Ekkor került sor az első, kimondottan a felhasználói oldalnak szóló, user group típusú konferenciára, az Atlassian Day-re. Ennek lényege, hogy összehozza az ökoszisztéma érdekelt feleit kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, az újdonságok számba vételére.

1:04
 

2. META-INF Atlassian Day - 2017.06.13-14. - előzetes

Még több videó

A rendezvény kimondottan szakmai tartalomra fókuszál, ennek megfelelően a nagyszínpad 45 perces előadásai mellett dedikált workshop terem is lesz, ahol a különböző megoldásokkal, újdonságokkal rögtön gyakorlati tapasztalatot is lehet szerezni. Az első nap zárása pedig kapcsolatépítő esemény, dunai hajózással egybekötve. Részletes program a konferencia oldalán érhető el.

A konferencia a Studio Park rendezvényházban június 13 és 14-én lesz a Városliget szélén (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21). Jegyek még kaphatóak a konferencia oldalán.

a címlapról