:

Szerző: Hlács Ferenc

2017. március 3. 16:13

Elkelt a Denon és a Marantz

Újabb márkákat von be zászlaja alá a Sound United, a D+M Group felvásárlásával többek között a Denon és a Marantz brandek is a céghez vándorolnak.

Komoly erőegyesítés zajlik a hangrendszerek piacán: a Sound United bejelentette, felvásárolja a globálisan a legnagyobb audio-, illetve videós vevőegység beszállítónak számító D+M Groupot, ezzel pedig a csoport zászlaja alatt működő Denon, HEOS by Denon, Marantz és Boston Acoustics márkákat is bekebelezi. A felvásárló vállalat portfóliójában egyébként a Polk Audio, Polk Boom és a Definitive Technology is szerepel.

A felvásárlással létrejött, számos márkát tömörítő anyavállalat továbbra is Sound United néven fut majd tovább, Kevin Duffy a cég jelenlegi vezérigazgatójának felügyelete alatt. A D+M Group csapata a bejelentés szerint az akvizícióval csatlakozik a Sound Unitedhez, így leépítésekre úgy tűnik nem kell számítani. Az egyes almárkákat a piacon az anyacég továbbra is igyekszik majd jól láthatóan megkülönböztetni egymástól. A D+M Group vezérigazgatója, Jim Caudill tanácsadóként folytatja majd munkáját az új vállalat kötelékében. A Sound United egyébként maga is a Charlesbank Capital Partners LLC. egyik portfóliócége, a DEI Holdings egy divíziója.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Azt egyik fél sem közölte, pontosan mekkora összegű felvásárlásról van szó. A Sound United vezérigazgatója a TechCrunch-nak nyilatkozva elmondta, jelenleg sem az újonnan érkező alkalmazottakat, sem a kibővült termékportfóliót, sem pedig a cégek fizikai irodáit tekintve nem terveznek átstrukturálást - ugyanakkor ha ez változik, időben értesítik majd az ügyfeleket és partnereket. A D+M Group és almárkáinak bekebelezésével a Sound United az egyedi és csúcskategóriás hangrendszerek, valamint a konzumer audio piacon is kiterjeszti jelenlétét.

A vállalatok egyébként nem a felvásárlással találkoznak először, a két cég már 2014 óta folytat aktív együttműködést. A Sound United eddig is Észak-Amerika legnagyobb hangszóró-beszállítója volt, az üzlet lezárultát követően pedig világszinten is jelentősen növelni tudja majd elérését.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.