Szerző: HIRDETÉS

2016. november 21. 11:42

Primergy rendszerek már Windows Server 2016-tal is

Szállítja Windows Server 2016-tal előtelepített kiszolgálóit a Fujitsu. A cég az új operációs rendszer mindhárom verziójához ajánl a Primergy rendszereket, egyes konfigurációk pedig már tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Már Windows Server 2016-tal is rendelhetőek a Primergy rendszerek. A Fujitsu felár nélkül kínálja a Microsoft legújabb szerveres operációs rendszerével előtelepített kiszolgálóit, egyes szerverrendszereknél pedig a szoftvervállalat már tanúsítvánnyal is igazolja a megfelelő támogatást. Utóbbinak, illetve az előkonfigurált lehetőségnek hála a termékek üzembe helyezés nem csak egyszerűbb, de lényegesen gyorsabb is.

A Fujitsu mindhárom Windows Server 2016 kiadáshoz ajánl kiszolgálókat. Az adatközpontokhoz fejlesztett WS16 Datacenter támogatja a különféle szoftveres tárolómegoldások, így a Storage Spaces Direct vagy a Storage Replica is kiaknázható a legtöbbek kínáló verzióval. Emellett többek között a védett virtuális gépek (shielded VM) futtatásának lehetősége is támogatott, miközben az adatközpontos kiadás korlátlan számú vendég rendszert futtathat, ugyancsak korlátlan számú Hyper-V konténer mellett.

Ennek megfelelően az ajánlott szerverek között egytől négy processzorfoglalttal szerelt rack-optimalizált, vagy kifejezetten a sűrűségre kihegyezett konfigurációk is akadnak. A tárolókapacitásra, illetve a WS16 Storage Spaces Directre megoldására fókuszálva első helyen a Primergy RX2540 M2-t ajánlja a Fujitsu, mely már a Microsoft tanúsítványával is rendelkezik. Emellett a nagy teljesítménysűrűséget igénylő környezetbe is ajánl rendszert a cég, aki ehhez a Primergy CX600 M1-et emeli ki.

Az elsősorban a komolyabb igényeket támasztó, például üzleti kritikus alkalmazásokra építő, és/vagy több telephellyel rendelkező kkv-knak szánt WS16 Standardhez ugyancsak két terméket emelt ki a Fujitsu. A kétfoglalatos Primergy RX2530 M2 rack szervert VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kiszolgálónak ajánlja a gyártó, ez a modell már ugyancsak megkapta a Microsoft tanúsítványát. Emellett még az egyfoglalatos TX1330 M2-t emelte ki a Fujitsu, a torony szerver fiókirodák kiszolgálásához lehet jó választás a gyártó szerint.

1:59

FUJITSU Server PRIMERGY + Windows Server 2016 - Perfectly Combined Powers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

A csupán alapvető (adatközpont nélküli) IT-s igényeket támasztó kisvállalkozásoknak szánt WS16 Essentials rendszerhez több szervert is kínál a Fujitsu, amiből egyet emel ki. Az egyfoglalatos, Xeon E3 v3 processzora építő, legfeljebb 32 gigabájt memóriával és négy meghajtóval szerelhető Primergy TX1320 M1 kompakt mérete okán akár a munkaasztalon is elférhet.

Végül, de nem utolsó sorban az in-memory (memórialapú) rendszerekhez és a nagyobb virtualizációs projektekhez is ajánl egy szervert a Fujitsu. A négyfoglalatos Primergy RX4770 M3 rack legfeljebb 6 terabájt rendszermemóriával rendelhető, amely rendszer ugyancsak rendelkezik WS16 tanúsítvánnyal.

A Fujitsu szerint a WS16-ra átállított, teljes körűen tanúsított Fujitsu PRIMERGY szerverekkel az ügyfelek zökkenőmentesen továbbléphetnek a hagyományos alkalmazásokról és adatközpont-infrastruktúráról a szoftveresen definiált számítási, adattárolási és hálózati képességeket kínáló felhőalapú számítástechnikára, és privátfelhő-környezeteket hozhatnak létre. A Windows Server 2016-ot futtató rendszereket már szállítja a gyártó, azok közvetlenül a Fujitsutól vagy értékesítési partnereitől vásárolhatók meg.

[A Fujitsu Technology Solutions Kft. megbízásából készített anyag.]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.