:

Szerző: bzd

2000. október 6. 21:03

REV 7 vetélytárs Ordasi mestertől

Ordasi mester egyfolytában tökéletesítgeti a blokkjait, íme legújabb fejlesztése:

    Szia,

    megpróbáltam egy érdekes hűtőblokkot készíteni. Ugyanabból az anyagból készült, mint a "King blokkom", vagyis nagy tisztaságú vörösrézből. Van két gyűrű, azt át kell marni még két helyen, majd még fedőt és két csonkot kell még rá tenni. A blokk előállítása nem egyszerű: a "mester" 3 esztergakést tört el készítése közben, ezért nem vállalta a további munkát...
    Fontos, hogy minél hosszabb utat tegyen meg a víz a blokkban, hogy minél jobban el tudja szállítani a hőt. Valószínű, hogy még 1-2 hétig a négyzetes blokkokat fogom készítetni Részletek a honlapomon

Engem Gábor új blokkja távolról az én "új" fejlesztésemre, a REV7-re emlékeztet. Ez a blokk is vörösrézből készült és spirálisak benne a járatok. A blokk egyénbként hamarosan elkészül, XTR már az utolsó simításokat végzi rajta.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.