Szerző: Vörös Péter

2000. október 6. 11:43

A Lucent 1 milliárd $-os szerződést kötött az SBC Communications-szel

A szerződés értelmében az amerikai Lucent Technologies (a világ egyik legnagyobb telefon-berendezés gyártója) a szintén amerikai SBC Communications (ez egyik legnagyobb amerikai helyi telefon szolgáltató) hálózatának bővítésében vesz részt elsődleges berendezés-, szoftver- ill. szolgáltatás nyújtóként. Az SBC még az idén 9 új piacra lép be, jövőre pedig 21 új piac a cég célja. A mostani szerződés ezt a 30 piacot fedi le. Az SBC immár távolsági telefonszolgáltatásokat is nyújt, valamint Internet szolgáltatást és nagy sebességű adatszolgáltatást vállalati és magán ügyfeleknek egyaránt.

A Lucent azt is bejelentette, hogy 180 millió $ értékű szerződést kötött az Eletronet-tel, amely brazíliai telekommunikációs cégek részére nyújt nagy sávszélességű szolgáltatást. A szerződés értelmében a Lucent optikai hálózati rendszereket fog nyújtani az Eletronet-nek.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról