Szerző: mz

2000. október 5. 22:24

A Siemens-Orvostechnika Információs Fórumot szervez

[Siemens] A Siemens Orvostechnika ágazata idén első alkalommal Információs Fórumot szervez a kórházak, egyetemek és országos intézetek vezető radiológusai számára Lillafüreden.
A résztvevők a Siemens legújabb eredményeit ismerhetik meg a hagyományos röntgen, az ultrahang-diagnosztika, a mágneses rezonancia, valamint a computertomográfia területén. A kezdeményezés célja, hogy mind technikai, mind felhasználói oldalról tájékoztassa a szakmát a radiológia legújabb eredményeiről, segítséget nyújtva a Siemens jelenlegi és leendő partnereinek jövőbeni döntéseik meghozatalához. A Siemens AG előadói mellett computertomográfia témájában Dr. Berényi Ervin, a nyíregyházi Jósa András Megyei Kórház főorvosa és a Szegedi Tudományegyetem Radiológiai Klinika adjunktusa, Dr. Vörös Erika tartanak előadást. Az október 13-15-e között tartandó fórumot a Siemens a jövőben minden évben meg kívánja rendezni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról