Szerző: mz

2000. október 5. 22:23

3G ügyfélszolgálati rendszer Finnországban

[Noguchi] Az Ericsson szállítja a világ első 3G ügyfélszolgálati és számlázási rendszerét a Suomen 3 P-nek.
Az Ericsson partnerével, az EHPT-vel együttműködésben szállítja az ügyfélszolgálati és számlázási megoldást a Suomen 3 P Oy mobilszolgáltatónak. Ez a rendszer kezeli majd a mobil- és IP-szolgáltatások számlázási adatainak összegyűjtését és feldolgozását, az ügyfélkapcsolatok kezelését, illetve tartalmazza a legfejlettebb ügyfélszolgálati megoldásokat is.
"Az Ericsson-t elsősorban nagy tapasztalata és a mobil Internet területén betöltött vezető szerepe miatt választottuk fő szállítónknak" - mondta Reijo Syrjäläinen, a Suomen 3 P ügyvezető igazgatója. "A Suomen 3 P úgy látja, a mobil Internet az egyik leggyorsabban növekvő szolgáltatási szektor. Hisszük: ahogy a hálózatok egyre nagyobb adatátviteli sebességet biztosítanak, és a felhasználók egyre többen igénylik ezt a lehetőséget, ezen szolgáltatások piaca egyre nő."
"A rendszer biztosítja a Suomen 3 P vezető pozícióját a GPRS és a 3G hálózatok piacán" - tette hozzá Reijo Syrjäläinen. "Ezzel a rendszerrel gyorsabban, ügyfél-orientáltabban reagálhatunk ügyfeleink változó igényeire és a piaci változásokra."
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.