Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Hamarosan indul az IT Fórum 2016

Hlács Ferenc, 2016. szeptember 21. 16:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A legnagyobb hazai Microsoft konferencia október 13-án, a Sugár moziban nyitja meg a kapuit.

Lassan a küszöbön a legnagyobb hazai Microsoft konferencia, az IT Fórum 2016: a NetAcademia rendezésében október 13-án tartott eseményen a résztvevők négy szekcióban 16 előadást hallhatnak a redmondi cég magyarországi szakembereitől.

A rendezvény egyaránt szól fejlesztőknek és üzemeltetőknek, az előadásokon olyan témák kerülnek majd elő, mint a Hibrid Cloud, a Security és Data Platform lehetőségek, DevOps lehetőségek, illetve minden olyan témakör, amely szembe jöhet az IT-ban dolgozókkal a következő év során. A szekciók, illetve az előadások szabadon átjárhatók lesznek.

 

IT Fórum 2016 helyszíne az Örs vezér terén található Sugár mozi, a rendezvény részvételi díja 25 ezer Ft + ÁFA/fő, ebben az összegben a előadásokon való részvételi lehetőség mellett a reggeli kávé, frissítő és üdítőitalok is benne vannak, a szervezők továbbá egy több fogásos ebéddel is készülnek az érkezőknek. A konferenciára jelentkezni a NetAcademia kapcsolódó oldalán van lehetőség.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.