Szerző: Vörös Péter

2000. október 4. 00:25

A Handspring már Ázsiában is elkezdte a Visor értékesítését - az USA-ban pedig immár a Gateway is árulni fogja a Visor-okat

A lépést tegnap jelentette be a Handspring, amelynek Palm operációs rendszerű kéziszámítógépe Japán után immár Szingapúrban, Tajvanban és Hong Kongban is kapható, a Visor Springboard bővítőkártyákkal együtt. Először várhatóan a két alaptípust, a Visor-t ill. a Visor Deluxe-ot fogják értékesíteni, valamint a Handspring 8MB-os backup modulját és az EA Sports-féle Tiger Woods PGA Tour Golf játék modult. Tajvanban a Visor és a Visor Deluxe kínai nyelvű megjelenése várható még október folyamán.

A PC gyártó óriás Gateway pedig azt jelentette be, hogy a Visor és egyes Springboard kártyák kaphatóak lesznek a cég Web-helyén, mi több, a vállalat árkedvezményt ad azon vevői számára, akik Gateway PC-vel együtt vesznek Visor-t.

A Palm által augusztusban piacra dobott 149$-os M100 kéziszámítógép kemény versenytársa a Visor-nak. Elemzők szerint azonban a Palm eredeti megalkotói által alapított Handspring-nek jók az esélyei, a következő 3-5 évben 75%-os növekedés is elképzelhető, amely azt jelenti, hogy akár a Palm forgalmát és nyereségét is túlhaladhat a cég.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról