Szerző: mz

2000. október 3. 22:18

SanDisk - Hitachi keresztlicenszelési megegyezés

A SanDisk Corporation és a Hitachi megújították keresztlicenszelési megállapodásukat, illetve kiterjesztették annak hatókörét. Az új megállapodás szerint a két cég eléri egymás multi-level flash memóriákkal kapcsolatos szabadalmait.
A két cég a jövőben bármely termékében - néhány kivétellel - szabadon használhatja a másik bináris flash és MLC flash memóriákkal kapcsolatos védjegyeit. Emellett a SanDisk garantáltan megkapja a Hitachi flash memória gyártókapacitásának egy részét. A szerződésről nem lehet további részleteket tudni.
A SanDisk Corporation a világ legnagyobb cége a flash adattároló eszközök gyártása és tervezése területén, termékeit számos digitális készülékben - mp3 lejátszókban, digitális fényképezőgépekben - használják.
A Hitachi a világ egyik legnagyobb elektronikai vállalata, termékei közt a félvezetőktől kezdve az ipari berendezésekig minden megtalálható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról