Szerző: Gálffy Csaba

2016. április 15. 17:20

HWSW Podcast: a nulladik adás

Kipróbáljuk új formában is a HWSW szerkesztőit, ezúttal a hallójáratok ellen intézünk támadást. Erősen véleménydús tartalom következik, egyelőre kísérleti formában.

Amit a nyomdai pixel nem bír, ami a cikkekbe nem fér - a vélemények, az egyrészt-másrészt és az okoskodás. Ezt ígérjük a HWSW új, kizárólag audió formájában elérhető új rovatában, az Egyelőre Névtelen Podcastban.

A következő hetekben feláll az infrastruktúra is, érkeznek a (jobb) mikrofonok, lesz iTunes-fiók és persze nevet is kap az új audiorovat. Ez utóbbira jöhetnek a javaslatok kommentben és emailben is, a következő napokban még mi is ötletelünk rajta. A nulladik epizód az első nyilvános teszt, béta, 0.9-es kiadás. A visszajelzésnek minden formában örvendünk.

Akkor csapjunk bele:

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról