Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

HWSW Podcast: a nulladik adás

Gálffy Csaba, 2016. április 15. 17:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Kipróbáljuk új formában is a HWSW szerkesztőit, ezúttal a hallójáratok ellen intézünk támadást. Erősen véleménydús tartalom következik, egyelőre kísérleti formában.

Amit a nyomdai pixel nem bír, ami a cikkekbe nem fér - a vélemények, az egyrészt-másrészt és az okoskodás. Ezt ígérjük a HWSW új, kizárólag audió formájában elérhető új rovatában, az Egyelőre Névtelen Podcastban.

A következő hetekben feláll az infrastruktúra is, érkeznek a (jobb) mikrofonok, lesz iTunes-fiók és persze nevet is kap az új audiorovat. Ez utóbbira jöhetnek a javaslatok kommentben és emailben is, a következő napokban még mi is ötletelünk rajta. A nulladik epizód az első nyilvános teszt, béta, 0.9-es kiadás. A visszajelzésnek minden formában örvendünk.

Akkor csapjunk bele:

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.