:

Szerző: mz

2000. október 2. 21:48

Jól szerepelt az IBM az olimpián

Az IBM aranyérmes sportoló módjára teljesített a Sydney-ben megrendezett 2000-dik évi Olimpiai Játékok ideje alatt.
Az olimpia infrastruktúrájának megtervezése, kiépítése és felügyelete a világ egyik legnagyobb és legbonyolultabb informatika feladata volt. A versenyek ideje alatt az IBM által biztosított hivatalos weblap eddig példátlanul nagy, 11,3 milliárdos találatszámot ért el, ami az 1998-as Nagano-i olimpia forgalmához képest 1700 százalékos növekedést jelent; mindehhez 13 millió programkód elkészítése és mintegy 6000 ember munkája volt szükséges.
A körülbelül 8,7 millió egyedi látogató összesen 230 millió lapletöltést ért el az olimpics.com oldalon szeptember 13. és október 1. között. Az oldalon minden sporteseményről érthető és pontos információkat lehetett találni. A látogatók 62 százaléka az USA-n kívülről érkezett, a legszorgalmasabb nemzetek az amerikaiak voltak (38%), utánuk következtek a házigazda ausztrálok (17%), bronzérmesek a kanadaiak (7%).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.