Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Bővül a Telenor műsorterjesztési szolgáltatása

Koi Tamás, 2016. január 13. 14:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Mától jelentősen átalakul a Telenor televíziós műsorterjesztési szolgáltatásának, a MyTV-nek a kínálata. A szolgáltatásra előfizető telenor-ügyfelek mostantól akár 50 tévécsatornát is nézhetnek, akár út közben, akár otthon.

hirdetés

Mától átalakul, illetve jelentősen kibővül a Telenor saját televíziós műsorterjesztési szolgáltatásának, a MyTV-nek a kínálata - jelentette be a mobilszolgáltató. A cég mostantól akár 50 lineáris tévécsatornát biztosít ügyfelei számára, valamint a szolgáltató állítása szerint minden platformon javult a képminőség, illetve gyorsabban is indul a lejátszás. A technológiai fejlesztések alighanem az új technológiai partner, az OTT-ONE Nyrt. bevonásának köszönhetők.

A tartalomkínálat változásával harmincegyről ötvenre bővült a MyTV-n elérhető tévécsatornák száma, a kínálat emellett számos tematikus csatornával egészült ki, így a sportkedvelők felé régi adósságát törlesztett a platform azzal, hogy immár az M4 Sport mellett a Sport 1 csatorna is szerepel a repertoárban. Ezen kívül januártól a Nickelodeon és Minimax gyermekadók, illetve a főzőműsorairól ismert TV Paprika és a Food Network, de a Spektrum, a Travel Channel természetfilmes csatornák műsorait is elérhetik a nézők. Szintén újdonság a prémium kategóriájú sorozatokra specializálódott AMC megjelenése a MyTV-n.


Chromecasttel is működik

A csatornakínálat bővítésével párhuzamosan változott a díjazás is, új díjcsomagok bevezetése révén. A 17 csatornából álló MyTV Alapcsomag havi előfizetési díja így 1290 forint, havi 3490 forintért pedig 50 csatorna műsora érhető el a MyTV Családi csomagban. Átalakult a Videotár szolgáltatás is, új tékacsomag érhető el a sorozatrajongóknak, valamint megjelent a MyTV Mesetár is a kínálatban, gyermekeknek szóló tartalmakkal. Ezzel párhuzamosan néhány korábbi tematikus- és tékacsomagot kivezetett a Telenor a kínálatból.

A MyTV előfizetés feltétele továbbra is az, hogy az ügyfél egyben Telenor-előfizető is legyen, ezt a korlátozást eddig egyedül a Magyar Telekom oldotta fel TV GO nevű OTT szolgáltatásával, melyet tavaly ősszel függetlenített a cég bármilyen telekomos előfizetéstől. A Telenor ugyanakkor továbbra is azzal próbálja rábírni ügyfeleit a mobilos tévézésre, hogy a MyTV adatforgalmat bizonyos promóciós időszakokban nem számlázza ki ügyfeleinek. Ilyen promóció most is indult: a cég augusztus 31-ig ingyenes és korlátlan belföldi adatforgalmat biztosít ügyfeleinek a MyTV használatához.

A szolgáltató a korábbi MyTV ügyfeleket a MyTV Családi csomagba migrálja, melyet az előfizetők egy hónapig változatlan áron vehetnek igénybe. A promóciós időszakot követően az előfizetőknek kell dönteniük, illetve nyilatkozniuk arról, hogy listaáron is igénybe kívánják-e venni a szolgáltatást, vagy visszaváltanak egy olcsóbb csomagra.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!