:

Szerző: sammer

2000. szeptember 28. 12:43

MechWarrior 4: Vengeance letölthető demója

A MechWarrior 4: Vengeance játékban a BattleTech Univerzumban kell küzdenünk a szabadságunkért, egy egészen új történet középpontjában. Mi vagyunk a családfánk utolsó és egyetlen életben maradt leszármazottja, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy kemény harcok során megbosszuljuk szüleink kiírtását, és legyőzzük a gonoszt, aki el akarja pusztítani szeretett bolygónkat.

Ezúttal nem elhagyatott, csak elszórtan lakott területeken folyik majd a csata, hanem egy gazdag és dinamikusan változó univerzumban játszhatunk, amit fegyveres szövetségiek és egyéb halálos ellenfelek népesítenek be. Gyakran nagyenergiájú látványos lézerlővések világítják be az éjszakát, suhanó rakéták füstölik be az eget, épület és jármű roncsok borítják mindenfé a tájat. Nem lesz egy perc nyugtunk sem, a nappali bevetéseket követik az éjszakai feladatok, és ködben, esőben, hóban, jégesőben, és villámlások közepette is hellyt kell majd állnunk.


(System Reqs: Pentium 300 64 Megs DirectX 7.0a 3D Card: Direct3D)
A Microsoft által kiadott 68.74 MB-os demó letölthető erről a linkről.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.