Szerző: bzd

2000. szeptember 25. 20:22

Sub Zero szigetelés

Mint ismeretes, Bari új vízhűtésének elkészítésén fáradozik. Ma egy nem várt újítás volt soron, kénytelen volt új szigetelést tervezni a processzorra, hogy az véletlenül se párásodhasson be.

HIRDETÉS

Mint ismeretes, Bari új vízhűtésének elkészítésén fáradozik. Ma egy nem várt "újítás" volt soron, kénytelen volt új szigetelést tervezni a processzorra, hogy az véletlenül se párásodhasson be.

A képen persze nem a teljesen bebugyolált blokk látható, azon egyszerű oknál fogva, hogy az itt nem lenne túl attraktív. Aki a többi képre, köztük az elkészült műre, vagy az "alkatrészekre" kíváncsi, az kattintson IDE.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.