Szerző: sammer

2000. szeptember 23. 11:43

A Microids bemutatta Times of Conflict stratégiai játékát

A Microids bemutatta készülő Times of Conflict 3D-s sci-fi valós idejű stratégiai játékát. Íme az első hat kiadott screenshot:


A Times of Conflict (munkanevű) 3D-s valós idejű stratégiai játék a Föld elképzelt jövőbeli világában játszódik, ahol három különös civilizáció fejlődött ki: a Guild, a Foundation és az Alliance. E három birodalom küzd egymással az értékes "Aarine" nevű nyersanyagért, és a környező területek feletti uralom megszerzéséért. Mindegyik civilizációnak mások az alapelvei, teljesen eltérő a harcmodoruk és a hozzáállásuk a háborúhoz. Ezek alapján már nem nehéz kitalálni a lényeget: a három 'faj' tökéletesen eltérő irányítást követel meg, és különböző taktikai és stratégiai elemeket kell majd bevetnünk, ha győzni akarunk. A játék tulajdonságai:

  • Három civilizáció, mindegyik egyedülálló jellemzőkkel.
  • A mesterséges intelligencia lehetőséget ad szövetségek létrehozására is.
  • Négy teljesen különböző MI karakterisztika, ezért a számítógép által irányított felek is különböző taktikával fognak játszani.
  • Multiplayer játék LAN-on vagy Interneten keresztül
  • "And more."

A Times of Conflict játékot a Microids fogja kiadni, de egyenlőre még nem jelölte meg ennek az időpontját.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról