Szerző: Bodnár Ádám

2014. július 8. 08:18

Ingyenes, alapszintű SAP-képzés a neten

Online, videós SAP-képzést indít a szoftvercég magyar leánya a NetAcademia Oktatóközponttal közösen. A tanfolyam különlegessége, hogy a feladatokat egy éles SAP rendszerben hajthatják végre a hallgatók.

Közösen indít magyar nyelvű, online SAP-felhasználói képzést a német szoftvergyártó hazai leányvállalata és a NetAcademika Oktatóközpont. A tanfolyamokat olyanoknak szánják elsősorban, akik még nem dolgoztak az SAP rendszerével, de elhelyezkedésükhöz vagy munkahelyi előmenetelükhöz fontosnak tartják a megismerését.

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott platformon futó SAPsuli képzés egy több éve külföldön sikeresen működő metodikát kíván követni, immár online módon. Egy osztrák SAP-partner, a biz:Consult dolgozta ki a tananyagot, az SAP hazai leányvállalata által támogatott, videóalapú oktatásokat pedig gyakorlati feladatsorok egészítik ki, melyet a felületről közvetlenül elérhető, éles SAP rendszerben lehet elvégezni.

„Az SAP ökoszisztéma növekedésével párhuzamosan nő a felhasználók száma. Ezért is szolgál örömünkre, hogy a hazai informatikai tréningpiac egyik legnagyobb szereplője beszáll az SAP oktatásba. Célunk, hogy az itt végzettek a további, mélyebb tudást a vállalatuknál, vagy az SAP Oktatási Központjában szerezzék meg”- mondta el Korompay Zoltán, a szoftvergyártó hazai oktatási menedzsere. „Az elkészült rendszer különlegessége, hogy megszüntet minden kötöttséget az oktatásban. Senkire és semmire nem kell várni. Bárki, bárhonnan a világból tetszőleges időpontban bejelentkezhet, és valós SAP rendszerben dolgozva gyakorlatorientált képzésen vehet részt”- tette hozzá Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Jelenleg egy bevezető, alapszintű tudást adó kurzus érhető el, még ingyenesen. Ez olyan témákat dolgoz fel mint a be- és kijelentkezés egy SAP rendszerbe,  a kezdőképernyő felépítése, a menük és a bennük történő navigáció, a tranzakciókkal kapcsolatos alapvető ismeretek, a favoritok (egyedi, testre szabott menük) létrehozása, illetve a különféle képernyők és beállítások.

A pénzügyi és anyaggazdálkodási modulok tanfolyamaira már előjelentkezést vesznek fel, ezeknek a tananyagoknak a hazai lokalizációja pedig már zajlik - az előjelentkezések alapján dől el, melyik lesz hamarabb elérhető. Ezek a képzések nettó 24 ezer forintba kerülnek és a piaci sikerük esetén további modulok (kontrolling, értékesítés) tananyaga is megjelenik a jövőben. Az előre felvett videós anyagok mellett magyar nyelvű kézikönyv is elérhető lesz, az oktatót pedig bármikor bombázhatják kérdésekkel a hallgatók.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról