Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyenes, alapszintű SAP-képzés a neten

Bodnár Ádám, 2014. július 08. 08:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Online, videós SAP-képzést indít a szoftvercég magyar leánya a NetAcademia Oktatóközponttal közösen. A tanfolyam különlegessége, hogy a feladatokat egy éles SAP rendszerben hajthatják végre a hallgatók.

hirdetés

Közösen indít magyar nyelvű, online SAP-felhasználói képzést a német szoftvergyártó hazai leányvállalata és a NetAcademika Oktatóközpont. A tanfolyamokat olyanoknak szánják elsősorban, akik még nem dolgoztak az SAP rendszerével, de elhelyezkedésükhöz vagy munkahelyi előmenetelükhöz fontosnak tartják a megismerését.

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott platformon futó SAPsuli képzés egy több éve külföldön sikeresen működő metodikát kíván követni, immár online módon. Egy osztrák SAP-partner, a biz:Consult dolgozta ki a tananyagot, az SAP hazai leányvállalata által támogatott, videóalapú oktatásokat pedig gyakorlati feladatsorok egészítik ki, melyet a felületről közvetlenül elérhető, éles SAP rendszerben lehet elvégezni.

„Az SAP ökoszisztéma növekedésével párhuzamosan nő a felhasználók száma. Ezért is szolgál örömünkre, hogy a hazai informatikai tréningpiac egyik legnagyobb szereplője beszáll az SAP oktatásba. Célunk, hogy az itt végzettek a további, mélyebb tudást a vállalatuknál, vagy az SAP Oktatási Központjában szerezzék meg”- mondta el Korompay Zoltán, a szoftvergyártó hazai oktatási menedzsere. „Az elkészült rendszer különlegessége, hogy megszüntet minden kötöttséget az oktatásban. Senkire és semmire nem kell várni. Bárki, bárhonnan a világból tetszőleges időpontban bejelentkezhet, és valós SAP rendszerben dolgozva gyakorlatorientált képzésen vehet részt”- tette hozzá Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont vezetője.

Jelenleg egy bevezető, alapszintű tudást adó kurzus érhető el, még ingyenesen. Ez olyan témákat dolgoz fel mint a be- és kijelentkezés egy SAP rendszerbe,  a kezdőképernyő felépítése, a menük és a bennük történő navigáció, a tranzakciókkal kapcsolatos alapvető ismeretek, a favoritok (egyedi, testre szabott menük) létrehozása, illetve a különféle képernyők és beállítások.

A pénzügyi és anyaggazdálkodási modulok tanfolyamaira már előjelentkezést vesznek fel, ezeknek a tananyagoknak a hazai lokalizációja pedig már zajlik - az előjelentkezések alapján dől el, melyik lesz hamarabb elérhető. Ezek a képzések nettó 24 ezer forintba kerülnek és a piaci sikerük esetén további modulok (kontrolling, értékesítés) tananyaga is megjelenik a jövőben. Az előre felvett videós anyagok mellett magyar nyelvű kézikönyv is elérhető lesz, az oktatót pedig bármikor bombázhatják kérdésekkel a hallgatók.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.