:

Szerző: Barna József

2000. szeptember 18. 16:18

WindowsME: jönnek a bogarak

Alapos tesztelés ide vagy oda, minden szoftver igazi próbája akkor kezdődik, amikor a felhasználók kezébe kerül. A néhány nappal ezelőtt a boltok polcain megjelent Windows Millenium Edition sem kerülhette el sorsát. Már most is számos felhasználó jelezte, hogy problémái adódtak a frissítések és egyes alkalmazások installálásával, melyeket feltehetően annak a számlájára lehet írni, hogy egyes driverek és alkalmazások még nem kompatibilisek az új operációs rendszerrel. Eddig a legtöbb probléma a DOS és hálozati alkalmazások futtatásával kapcsolatban merült fel. Hasonló nehézségek kísérték annak idején a Windows 98 megjelenését is. Néhány OEM, így például a Gateway , máris dedikált WindowME támogatói site-ot hozott létre.

Alapos tesztelés ide vagy oda, minden szoftver igazi próbája akkor kezdődik, amikor a felhasználók kezébe kerül. A néhány nappal ezelőtt a boltok polcain megjelent Windows Millenium Edition sem kerülhette el sorsát. Már most is számos felhasználó jelezte, hogy problémái adódtak a frissítések és egyes alkalmazások installálásával, melyeket feltehetően annak a számlájára lehet írni, hogy egyes driverek és alkalmazások még nem kompatibilisek az új operációs rendszerrel. Eddig a legtöbb probléma a DOS és hálozati alkalmazások futtatásával kapcsolatban merült fel. Hasonló nehézségek kísérték annak idején a Windows 98 megjelenését is. Néhány OEM, így például a Gateway, máris dedikált WindowME támogatói site-ot hozott létre.


Újra várhatjuk a javítópatch-eket?

[Forrás: ZDNet]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.