Szerző: Barna József

2000. szeptember 18. 16:18

WindowsME: jönnek a bogarak

Alapos tesztelés ide vagy oda, minden szoftver igazi próbája akkor kezdődik, amikor a felhasználók kezébe kerül. A néhány nappal ezelőtt a boltok polcain megjelent Windows Millenium Edition sem kerülhette el sorsát. Már most is számos felhasználó jelezte, hogy problémái adódtak a frissítések és egyes alkalmazások installálásával, melyeket feltehetően annak a számlájára lehet írni, hogy egyes driverek és alkalmazások még nem kompatibilisek az új operációs rendszerrel. Eddig a legtöbb probléma a DOS és hálozati alkalmazások futtatásával kapcsolatban merült fel. Hasonló nehézségek kísérték annak idején a Windows 98 megjelenését is. Néhány OEM, így például a Gateway , máris dedikált WindowME támogatói site-ot hozott létre.

HIRDETÉS

Alapos tesztelés ide vagy oda, minden szoftver igazi próbája akkor kezdődik, amikor a felhasználók kezébe kerül. A néhány nappal ezelőtt a boltok polcain megjelent Windows Millenium Edition sem kerülhette el sorsát. Már most is számos felhasználó jelezte, hogy problémái adódtak a frissítések és egyes alkalmazások installálásával, melyeket feltehetően annak a számlájára lehet írni, hogy egyes driverek és alkalmazások még nem kompatibilisek az új operációs rendszerrel. Eddig a legtöbb probléma a DOS és hálozati alkalmazások futtatásával kapcsolatban merült fel. Hasonló nehézségek kísérték annak idején a Windows 98 megjelenését is. Néhány OEM, így például a Gateway, máris dedikált WindowME támogatói site-ot hozott létre.


Újra várhatjuk a javítópatch-eket?

[Forrás: ZDNet]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 20:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.